Trigger
2009-08-31 / 17:57:53 / Filmklipp

AAAAHHHH, ÄNNU EN EXCELLENT LÅT AV VÄRLDENS BÄSTA TAKIDA (; <3<3<3


Eclipse
2009-08-31 / 15:45:01 / Allt om inget

Jamen, kom hem för ett tag sedan efter att ha varit på skolan och sedan en snabbis på stan för att köpa ett kort till min mormor eftersom hon fyller år idag (grattis grattis!) och refill till min mobil eftersom min 30 dagars period var slut och det blev dyrt att ringa! Onödigt kan jag tycka eftersom jag hade typ 100 spänn kvar men jag har som inte lust att ringa för 2kr/min :o

Men nog om det, ska ta och läsa ur min bok nu så jag får den utläst eftersom jag bara har 2 kapitel kvar nu, sedan blir det att börja på den fjärde och sista. Helt najs alltså, och då får ju även Alex låna min Eclipse så slipper han tjata mer på mig att jag ska skynda mig att läsa ut den så han får ta den någon gång (; Haha.

Usch, har haft ont i magen hela dagen också. Det suger, och inte går det över heller..

Zarabergh


G'night!
2009-08-30 / 22:15:23 / Allt om inget

Kort och gott som rubriken lyder, Godnatt! (:

Seriously omg xd
2009-08-29 / 15:51:16 / Allt om inget

HAHAHAHAHAHA alltså jag dör.


The lion king
2009-08-29 / 14:47:35 / Allt om inget

Alltså jag måste bara säga att det finns nog ingen och då menar jag INGEN barn/disney film som kan slå min absoluta favorit någonsin. Och det är Lejonkungen, disneys genom tidernas bästa film! De kommer aldrig någonsin att kunna göra en så storlagen film som den det kan jag lova.

Älskar verkligen denna film och har gjort det sedan jag var hur liten som helst då jag kunde sitta och kolla på filmen flera gånger på raken varje dag! Det är nog det mest nötta videobanden vi haft för jag verkligen avgudade den filmen. Det gör jag än idag, de är ju så hemskt när t.ex Simbas pappa dör! Musiken,handligen ja allt är helt perfekt!

Haha jodå nog har jag en blödig sida också (; Men jag hyllar verkligen denna film, dock kan jag inte tycka att tvåan är ens lite bra jämnfört med ettan. Den förstörde faktiskt ettan ganska mycket, men trean gillar jag bättre. Eftersom det handlar ju som om samma sak som ettan, fast mcyket mer Timon och Pumbaa ;D

Oj nej nu ska jag fortsätta att lyssna på lejonkungen musiken och tönta mig lite, haha, hade gött!


Zarabergh



The sound of my only hope
2009-08-28 / 20:34:57 / Ord från hjärtat

Sing us a song,
and we'll sing it back to you.
We could sing our own
but what would it be without you?

This heart, it beats
beats for only you

My heart is yours.

!!!
2009-08-28 / 11:58:03 / Allt om inget

Trevlig helg på er alla!

It's in my nature
2009-08-27 / 20:28:49 / Allt om inget

Idag for mamma och pappa till grekland, eller dem for för ett tag sen rättare sagt. Fuskigt, vill också ha sommar lite längre! Men det är chill ändå, ännu är det i alla fall inte vinter.

Dagen för övrigt har varit ok, har fångat fåglar, plockat maskrosblad, matat ormar, letat på internet efter nya reptiler till skolan, matat grisar och målat. Plus att jag fick se en nyfödd kalv idag (: Otur var det dock att jag inte hann se då den föddes eftersom jag åt lunch då, men fler chanser till det lär ju komma.

Nu ska jag surfa vidare och fortsätta lyssna på lite müsik!

Zarabergh

True blood
2009-08-26 / 22:06:07 / Allt om inget

Nu börjar det fan, och nu ska jag se fan! ;D


Fucking fish (;
2009-08-26 / 21:00:54 / Allt om inget

Andra dagen på skolan avklarad, dagen för sig är ju typ avklarad eftersom det är kväll och..ja. Vet inte vad jag snackar om nu så skit idet xd Fick i alla fall börja dagen klockan 08.20 med att ha jour och fixa hos djuren i smådjurshuset.

Blev till att fortsätta att hålla på i granparken idag och det blev ett par minnesvärda timmar måste jag säga! Vi stog i den stekande solen i 2 jävla timmar vid en damm och försökte få upp nio stycken cp koi-fiskar, helt värdelöst. MEN inte nog med det, när vi fått upp  sju stycken så bara försvann de 2 sista, ännu mer värdelöst, dock så blev det inge mer "fiskande" förens vi fått oss lunch för det tog på nerverna!

Efter lunch så hittade vi de två sista fiskarna som tur var så då fiskade vi upp dem och sedan så fick vi rensa upp i grisarnas hage och sanera deras "hus". Sedan blev det till att sluta (Y) Kom hem, hoppade i duschen direkt eftersom jag kände mig helt svettig och äcklig och efter det låg jag i 2 timmar och lästa ur min "Ljujdet av ditt hjärta" bok (:

Jag måste bara tillägga en sak som Alex berättade för mig nu ikväll då vi pratade, han hade nämilgen upptäckt att något bolag hade gjort doildos med en bild på Robert Pattinson/Edward på (En "vampyr dildo" som gnistrar som Edwards hud och är kall som en vampyr). SERIÖST?! Vars fan är världen på väg egentligen, man blir ju riktigt jävla rädd. Folk är helt sjuka!

   
Ett jävla fiskande. (;           Hej Lina!      

 
Johanna och Alex i ett försök att fånga en fisk     En jag som leker.

The things we owe
2009-08-25 / 17:45:25 / Filmklipp

JAG DÖÖÖÖR! ÄLSKA FÖR FAEEEEEEEN! <3<3<33<3


First day in school
2009-08-25 / 17:00:13 / Allt om inget

Jo så var första dagen i skolan avklarad och jag är ganska slut faktiskt. Inte för att det var en så där super ansträngande dag med tanke på att våran klass var den enda som inte hade vanliga lektioner (Y) Vi höll i stället på med att sanera hela lillstallet på förmiddagen och på eftermiddagen så fortsatte vi med det samt rensade en damm i granparken.

Det var mycket trevigt att få träffa alla igen, allt kändes precis som "vanligt". En helt vanlig dag på Granen med den vanliga klassen och de vanliga lärarana på det vanliga stället i Öjebyn,  ja det kändes precis som i ettan, bara det att man var ett år äldre och fick lite mer status (; Haha! Eller så inte.

Igår btw så var jag med Sara hela dagen och chillade på, först i stan sen hos henne. Vi åt god middag (kebab!) lekte lite på datorn och hade lite roligt, åt kladkaka i sista minuten och fick ett par skor. En bra sista dag på sommarlovet. Sedan hittade vi världens härligaste t-shirtar som vi planerar att köpa, and i'm out!

Zarabergh

 
Saras (;


 
Och min!

Wiiie
2009-08-21 / 19:30:30 / Allt om inget

Nu ska jag och Alex laga en blåbärspaj, mumsigt värre och ni får inte smaka för det är våran alldeles egna supergoda paj som är bäst! (;

Fan vad najs alltså YEAH.

Gears of War
2009-08-20 / 17:30:51 / Allt om inget

Jo alltså, tänkte dra iväg ett inlägg nu medans Alex är upptagen med att kolla nått klipp om Fable III. Har i alla fall varit en kort dag, eller dagen är ju dock inte slut ännu men nästan.. kasnke. Hur som helst så vaknade vi kring 1 men låg kvar i sängen och hade det mysigt tills tjugo över ungefär då var det bara till att häva sig upp!

Åt våran så kallade "frukost" och sedan satt vi oss och spelade lite på Alex box, det blev Gears of war (; Najs var det, fick skjuta huvuden av en hel del Locust och det var riktigt kul det! Nu blir det väl att få i sig lite middag och sedan får man väl se vad kvällen bjuder på, eftersom väderet inte ville med sig idag så blir det nog mest troligt att hålla sig inomhus >_<

Mmh... känner mat lukten nu när Alex gick ut ur rummet så nu blir det käk, simma lugnt.

Zarabergh

GAAH!
2009-08-19 / 13:31:28 / Allt om inget

Okey jag är typ konstig.
Fast de är egentligen ingen nyhet.

Less jag blir. >_<


Blueberries<3
2009-08-18 / 19:47:00 / Älskade föralltid

Seriöst vad söt du är <3

A: Älskling jag vill att du köper en blåbärspaj åt mig.
Z: Jaha, men är de inte bättre om vi bakar en?
A: Men... jag vill ju ha en som är lika stor som mitt rum,
     så jag kan sova på den, äta på den....
Z: Och vad mer? Spela på den?
A: JA, och spela på den ! :D

Hahahah, jag älskar dig så himla mycket min lilla knaspanda!


Don't fall, just be who you are
2009-08-17 / 17:59:55 / Allt om inget

Tjenis penis, sitter och försöker smälta maten som jag åt nyss och kollar lite bloggar. Tänkte berätta lite om gåragen och dagen. Igår var jag då med Elin hela dagen, vi chillade som faen, var hos Zita, åt blåbärspaj och lekte med datorerna samt såg film. Vi somnade kanske kring 3 och vaknade klockan 12 av att pappa ringde och väckte oss.

Vi åt då frukost sedan for vi och hämtade ypp nå grejer så Elin hade kvar ute på betet och efter det for hon hem och jag städade upp i mitt rum och satt mig för att läsa lite blogg, prata med min panda och även äta middag.

Nu däremot har jag tråkigt som faen. Överväger att dra in till stan och hämta ut pengar men vet inte om de var någon idé egentligen eftersom jag känner mig ytterst trött och lat just nu xd. MEN det finns ju en dag imorgon också (förhoppningsvis, om nu inte världen hinner gå under, villket jag  tvivlar starkt på) så om jag inte skulle ha orken idag blir det nog av imorgon.

Men nog svammlat, gå ut och lek nu och njut av dessa sista dagar av sommarlovet.
Det ska då jag göra i alla fullaste fall (:

Zarabergh

Sleepy head
2009-08-17 / 01:14:40 / Allt om inget

En jävla lista för att jag är så jävla cool och jävla trött
och jävlat saknar min Alex som ett cp :(


1. Vad är klockan just nu? 00.48
2.Vad lyssnar du på för låt just nu? Inget just nu
3. Vad har du för underkläder på dig? pyjamas byxor och t-shirt
4. Vad har du för mobil? sony ericsson F503
5. Hur mycket pengar har du? Ca 2000
6.Har du något jobb? Niesh
7. Vad har du för färg på din tandborste? RÖD
8. Vem saknar du? Alex närhet
9. Har du några komplex? Jo som fan
10. Vad vill du bli när du blir stor? jag vill inte bli fet :(
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? JOBB HAHAHAH (Y)
12. Hårfärg? Brun
13. Vad skulle du kunna döda för nu? Att ha alex här <3
14. Vad har du gjort i helgen? Chillat med folk
15. Smycken du har på dig? ringar, halsband
16. Vem vet mest om dig? Alex
17. Vad är du rädd för? Jag är rädd för blå
18. Brukar du ha otur? Kidding
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relition? Ida, jaa.. det är alex syrra?
21. Favoritband? TAKIDA!
22. Vem är snygg? ALEX grawwwwwr
23. Har du några fobier? Din tå.
24. Har du ätit något godis idag? Blåbärspaj, räknas det?
25. Har du fått IG på ett prov? Typ inte :o
26. Vad väger du? No coments
27. Fem saker du har på dig just nu? pyjamasbyxor, tshirt, bh, trosor, halsband
28. Dagens smink? Clown
29. Favoritfärg? Greeeen
30. Är du fjortis? Dah?
31. Har du en dator i ditt rum? Nu ja!
32. Favoritlärare? Typ... ingen
33. Vad har du gjort idag? Chillat med elin
34. Vad har du ätit idag? Grejer hiehiehei
35. Dagens roliga? Elins kommentarer till hennes kläder haha xd
36. Vilka färger har du i ditt rum? Svart, vitt och rödish
37. Favoriträtt? Vet inte, men kanske kebab?
38. Har du spytt offentligt någon gång? NÄ
39. Är du duktig i skolan? Äger dig i alla fall
40. När var du utomlands senast och vart? 1.5 år sen
41. Har du varit vittne till ett brott? kanske mohe
42. Har du sett en död? nä
43. Har du något husdjur? niesh
44. Har du haft vattkoppor? Japp
45. Är du singel? Niesh
46. Favoritdryck? Mjölk <3
47. Älskar du någon? Otroligt mkt ja
48. Vad köpte du senast? bussbiljett
49. Har du ätit glass idag? NÄ :(
50. Känner du någon som är bög? Njaeee
51. Känner du någon som är lesbisk? Njeaaeeaea
52. Har du varit på en konsert? PDOL"!!!112111
53. Senaste utlästa bok? Måste varit new moon
54. Har du någon bästa vän? Japp!
55. När klev du upp imorse? 12 ca
56. Har du krockat någon gång? Med en moppe ._.
57. Vet du vad sXe står för? Din tå
58. När flög du senast? Jag kan tyvärr inte flyga
59. Äger du något märkesplagg? Vettefaen?
60. Spelar du fotboll? Har
61. Vem ringde du senast? Elin ringde sin papa
62. Är du homosexuell? Som fan inte
63.Är det fint med killar som sminkar sig? Kan jag inte påstå
64. Är du allergisk mot något? Typ inte
65. Vad är du för stjärntecken? Scorpio
66. Är du sexig? Vad tycker du? (;
67. Åker du slalom? Jo
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? Niesh
69. Brukar du se på Idol? Uttgningarna ja men inte resten
70. Brukar du sjunga för dig själv? Ohyeah men de är inte vackert
71. Hatar du någon? YEAH
72. Har du kysst någon av samma kön? Niesh
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Orka
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? Hatar att spy så, nej.
75. Vilken är kontakt nummer 20 i din mobil och vad har ni för kontakt? Kalle, jadu typ hej! :D
76. Har du varit på en festival? Som fan
77. Har du någon brevvän?kanskeeeeeeeeeeeeeeee... nej.

78. Har du onanerat idag? Gör ju de nu va fan?
79. Vem kramade du senast? Mamma
80. Har du haft sex på en skoltoalett? Ohyeah
81. Var den här listan rolig? Never
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? 150 nånting
83. Cola eller fanta? Fanta free
84. Är du vidskeplig? Ibland
85. Vilken dialekt är fulast? STOCKHOLMSKA!!!
86. Vad ska du göra i sommar? Sommaren är typ slut :(
87. Filmtips? Transformers alla dagar
88. Vad är det för väder ute? Mörkt...
89. Vilka hårfärger har du haft? Typ rödaktigt, slingor och mörkbrut
90. Har du vunnit en tävling någon gång? jo :)
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? ejå
92. Vilken är kontakt nummer 27 i din mobil och vad har ni för kontakt? Men hugo och han är mitt får
93. Vem pratar du med på msn nu? Alex, sara
94. Är det fint med gladiator skor? Nej
95. Är du brun? Jag är rosa!
96. Vilken färg har stolen du sitter i? Black
97. Har du webbkamera? Jofan
98. Säger man kex eller chex? smex?
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? Nej jag vill inte
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 20 MINUTER!""" :o


The ocean blue
2009-08-16 / 23:16:05 / Filmklipp

HAHAHA alltså jag älskar Charlie, helt seriöst! Blir aldrig less 
 


The demons surrounding me
2009-08-15 / 18:18:51 / Ord från hjärtat

I know, and inside it feels like I am lost
the panic, the fear
even my dreams is haunting me
is this my destiny
talk to me, what is the reason
the reason, answer me
(come  please, before I detonate my hand grenade)

Save me from myself

Save me
falling down
Angels of clarity,
(I am done by society)
Save me
frozen inside
Angels of clarity

(I am done by society)

Leaving our tears behind
(Angels of clarity, show me the way)
Leaving my past behind
(Angels of clarity, show me the way)
show me the way


Sexy back
2009-08-14 / 21:35:49 / Allt om inget

Ehm.... jag tror jag är sjuk.
Varför lyssnad jag på "sexy back"?

Jag har SJUKT tråkigt.

The banana king
2009-08-14 / 19:05:56 / Filmklipp

Alltså jag dör ... seriöst xd


G.I Joe
2009-08-13 / 22:15:47 / Allt om inget

Kom hem för ett tag sen efter att ha sett G.I joe på bio med Alex och den var grym! Verkligen värd en 5:a i mina ögon. Så till den som ska på bio och inte vet vilken film ni vill se så är den ett hett tips.

Förövrigt så har dagen varit som...kort. Eftersom jag och Alex inte vaknade förens ett och åt "frukost" ca kl två och sedan blev det en tidigare middag vid fyra och därefter bio, alltså en kort och intensiv dag. Men det gör inget (:

Mer kan jag, eller finns inte att säga från min sida nu. Bjuder på 2 bilder på filmen också btw, den nedersta är på min favorti karaktär i filmen, Snake eyes (;

Alexander Mattsson jag älskar dig av hela mitt hjärta<3

Zarabergh




Candy moutain
2009-08-11 / 18:59:13 / Filmklipp

HAHAHAHA fy faen alltså, humor (Y)


Shopping @ Luleå
2009-08-10 / 22:40:22 / Allt om inget

Jo alltså skulle ju som ha laddat upp bilder från när vi var ute med båten men alltså det har jag ju inte så jag ska skriva om min dag istället nu och ladda upp bilder från den i stället (y)

Dagen då, jag vaknade klockan 10 och gjorde mig klar för idag så var dagen då jag och Sara skulle till Luleå och shoppa upp all våran lön från sommarjobbet (; Haha nej men i alla fullaste fall klockan 12.10 så gick våran buss mot luleå och när vi kom fram så virrade vi först runt ett tag eftersom jag inte kunde hitta Dagobert duktig som jag var, hihehihe.

Efter en god macka och lite mjölk så började vi att inhandla en massa saker, suveränt! vi spatserade omkring i stan till ungefär halv 5 då kom Alex mamma och hämtade mig från busstationen och Sara fick vänta en 45 minuter på hennes buss som for hem mot Piteå igen (; Mohe. När jag väl kom hem till Alex så blev det att stek pankakor och äta därefter har vi bara myst framför tv:n tills nu, underbart<3

MEN NU BILDER FRÅN DAGEN OCH... FAN VAD SUVERÄNT!

   
Mot Luleå!                          Käka på Dagobert.          En Sara som äter.

     
Fick en polare brevid (;       Testa kläder!       Testar ett linne.

  

Coolingar på stan!     Inhandlade saker.

Sweet home
2009-08-09 / 17:52:21 / Allt om inget

Så nu är jag hemma igen efter båtfärden och det är mycket skönt!

Som jag skrev tidigare så var det inte särskilt bra mottagning där jag var, men som om det skulle räcka... såklart jag glömde min mobilladdare också! Blev inte glad då jag insåg detta och dessutom bara hade 50% kvar av batteriet. Men som TUR var så träffade vi nån kille där som hade en laddare som jag fick låta på kvällen, yeah!

Annars har de väl varit bra,förutom att jag har saknat min stackars panda som varit sjuk hela veckan så har jag hunnit med att steka som bara den, badat, ätit god mat, sovit förjävligt samt vandrat till ett "hemligt" hallon ställe (: Dessutom har jag tagit en hel del kort som jag ska ladda upp också på ett tag.

Men nu kallar duschen, hade gött!

Zarabergh

Chugga chugga chugga chugga SHOE SHOE!
2009-08-07 / 13:24:39 / Allt om inget

Nu drar jag ut med båten hela helgen, på en ö utan någon som helst mottagning!
Hej jag heter Zara och jag kommer att typ dö..

WISH ME LUCK!

Charlie the unicorn
2009-08-06 / 21:35:44 / Allt om inget

Ring ring... hellu?
Ring ring... hellu?
Ring ring... hellu?
Ring ring...

- YOU HAVE A BAD CONNECTION!

Quickly grab onto our tongues

- Charlie....Charlie....Charlie...Charlie
- I'm right here what do you want?
- We're on a bridge Charlie!

- Charlie we're in the future!
- It looks exactly the same!

- Oh look at you guys, and you're floating
- No charlie, we're scuba diving!

- Can the door do all that?
- No!
 

We're almost there, charlie, its at the end of this... OMG ITS A WHALE!

- I am not going to even ask how i am breathing you know, i think i died a long time and you two are my inturnal punishment  ...
- Your like a constent downer

-ZZZZZZZZZZ!!!!
*plingplingpling*
- Just keep walking charlie, keep walking

- Glub glub glub glub glub glub.

- Charlie you're the banaking!

- Just put a banana in your ear
- A banana in my ear?

- chugga chugga chugga chugga SHOE SHOE!

- Charlie.
- What? What do you want?
 *pause*
- Pulululu.

- Guys? Guys? or Girls. I'm not really sure what you two are

- Oh look, its my kiddney.

Candy Mountain, Candy Mountain! Fill me with sweets and sugary goodness!


- oh god! what is that?!
-its a liopleurodon charlie
-a magical liopleurodon!

Dead by april @ PDOL
2009-08-05 / 21:19:16 / Filmklipp

Fyfan säger jag bara. Så äckligt bra.

PDOL 2009 - Dead By April from Pitea Dansar och Ler on Vimeo.


Summer pics
2009-08-05 / 21:07:58 / Fotografiska intresset

Här kommer lite sommar bilder bara för att... jag vill!



 

     

  

(tryck på bilden för att förstora den)

Pope records
2009-08-05 / 19:42:24 / Allt om inget

Soppatorsk och foppatofflor...

Haha fy faen så skön låt, inte bra men vilket drag det var på PDOL då den låten spelades herregud! Saknar redan denna älskade festivalen och all härlig musik. Synd bara att de händer en gång per år, inte heller blir det bättre av att sitta och lyssna på playlist "tagg för pdol" haha.

Dagen för övrigt har varit otroligt dryg och inget alls har hänt. Har pendlat mellan datorn, sitta och steka i solen och ligga i sängen och kolla upp i taket. Extremt roligt kan jag tala om (; Men snart ska jag äta en massa god äppelpaj och sedan blir det väl att chilla vid tv:n eller liknande.

Sjung för allt du är värd....

Zarabergh

Sunshine
2009-08-05 / 13:26:03 / Allt om inget

Jovars, ska dra med mamma till affären nu sedan blir det förmodligen att steka lite i solen. Har ju så mycket att göra!

Simma lugnt!

Zarabergh

In every truth that you deny
2009-08-04 / 22:15:45 / Ord från hjärtat

So give me reason to prove me wrong,
to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole,
connect the space between
Let it fill up to reach the truth and lies,


across this new divide

You have a bad connection!
2009-08-02 / 22:37:05 / Allt om inget

Godkväll!
Hade nu tänkt skriva lite om min dag eftersom jag har lite ooch göra och Sara är dum som inte kan logga in på msn och skicka mina bilder. här kommer det, klara?

Okej, det började då med att jag vaknade, åt frukost och gick ut och stekte i solen eftersom idag var det ännu bättre väder än igår. Satt där i kanske en halvtimma innan jag började smsa med Sara och hon ville ha med mig till Jävre idag. Eftersom jag inte hade annat för mig nu när inte Alex kunde komma så följde jag med.

Väl i Jävre så badade vi, åt surströmming, chillade i solen, åkte båt och håvade fisk. Det var en mycket trevlig dag (: Sedan for vi till Älvsbyn och hämtade hem Saras hund och när jag väl kom mig hem så var det duschen och Ben & Jerrys som gällde! Och nu sitter jag då här och gluttar lite på nätet men funderar nu starkt på att dra mig till sägen och ligga där och prata med min Alex!

Vännen hopps du blir bättre snart så jag får träffa dig, saknar dig enormt!
Dessutom, förlåt för att jag smittade dig :( <3

Zarabergh


Pics from Rixfm
2009-08-01 / 20:46:58 / Fotografiska intresset

Nu tänkte jag lägg upp lite bilder på rix-artisterna jag och Alex såg i torsdags.
Och än en gång, dissa kvallan som fan eftersom jag stod långt bak och har ett värdelöst objektiv så jag var tvungen fixa bilderna lite så kvallan suger xd MEN huvusaken är väl att man ser vad de är?

   
Agnes                 Basic elements                  Heat

   
Janet                   Kim                     Martin Stenmark

(empty)
2009-08-01 / 17:35:41 / Allt om inget

Gaah, är på en hel mysko humör just nu, vet inte vad de är! Måste ta mig till och göra något nu, men först lite om min dag.

Det började med att jag vaknade klockan två av att mamma kom in i mitt rum och förklarade att jag inte fick sova mer för klockan var snart två, så jag stapplade upp och insåg då att klockan verkligen var två! Gjorde frukost och åt samt tog mig en dusch sedan ringde jag min Alex och la mig i solen för att steka ett tag!

Låg där i ca 1timma kanske sedan gick jag in och satt mig vid datan och knapprade runt lite på internätet. Så de var min dag det. Kort och väldigt intensiv (; Men nu börjar min mage ropa på mat och jag orkar inte sitta still så mycket till så jag DRAR NU, Tjing!

Zarabergh