On my way home
2009-06-30 / 11:25:53 / Allt om inget

Så var dessa två veckor i Karlstad slut och vi far hem idag jag och Alexpada. Blääsh på det, dessutom ska jag typ nästan direkt börja jobba då jag kommer hem också så jag känner verkligen inte nån tagg på att åka. Tågresan kan man ju jävlat säkert skippa och att det steker som faen ute hjälper ju inte direkt till!

Har hunnit med en hel del är jag varit här, bl.a så var vi ju till stockholm i 3 dagar och det var najs som faen ;d Där stekte de inte heller lite. Gick på Skansen och grönan samma dag (det kan jag meddela var faen inte kul för mina fötter) och sedan blev det en hel dags vistelse på sjukan för att lilla Rebecca fick nån slags epelipsianfall som inte var så kul. Sedan bjöd Alex pappa på så mycket, t.o.m med godis fast han inte ens behövde :o  >_<

Annars så har man chillat en hel del, badat som faen de sista dagarna eftrsom att et varit MEGA STEK SOM FAEN! Igår var det tex 38 grader varmt I SKUGGAN!? Snacka om att de inte alls gick bra att sova eftrsom de var drygt 40 grader inne i sovrummet, fy nej så varmt vill man inte ha det är way to much. Men nu ska jag fortsätta packa, CYA!

Zarabergh

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: