Fuckedup kid
2009-05-28 / 13:43:33 / Allt om inget

MATTE KAN SUGA! less jag blir när jag fan knappt klarar att lösa ett helt tal, alla talen blev mer eller mindre halvgjorda för att jag fan inte vet hur man ska göra >_< Helvete också vad jag blir lesssssss. Men nu är då alla proven klara så jag behöver inte tänka på det något mer i alla fall, har bara min rapport kvar samt mitt hunddagis men de gör nog jag och Johanken klart idag. Sedan då jag slutat blir de nog att  vara med Sara och rensa tankarna lite.

Btw så är jag grymt less på en massa människor, skulle fan vilja köra upp något i röven på dem allihopa. vafan liksom väx upp sluta fega och hålla på och bete er som små jävla fjortisar och ljuga och allt vad ni i helvetet gör. VAR SOM FOLK FÖR FAN! Ska skratta åt er alla den dagen ni står där själva utan vänner och familj p.g,a hur ni beter er. Man mister bara på att bete sig som om man vore något mycket bättre än alla andra.

Ursäkta mitt argsinta humör men jag är bara så fuckedup i skallen så jag vet inte ut eller in snart. Är inte riktat till någon speciell bara till alla idioter som finns där ute, ni vet vilka ni är.

Zarabergh

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: