Our day
2010-06-21 / 22:49:04 / Älskade föralltid

<33


Sara gillar bajs
2010-06-21 / 01:25:14 / Allt om inget


Rain all day
2010-06-20 / 19:03:22 / Allt om inget

Det är så kul då hela helgen bara regnar bort så man inte kan vara ute något, yippie -.-'

Har nyss ätit god middag i alla fall, blev grillade fläskkotletter med pommes och sallade med fetaost, mums! Under dagen har inte allt för mycket hänt, var till mormor och morfar och käkade våfflor sen när vi kom hem gick jag och mamma ut på en promenad och snacka tur vi hade, för nästan direkt vi kom hem började det att spö regna!

Så nu sitter jag här och drygar lite, ska dryga lite mer nu och ta och ringa världens bästa och kanske spela lite äckel sims för att få tiden att gå lite. Vill ha tisdag nununu ju så jag får flyga :D Älskar att flyga, det är så härligt! Sedan att få komma till Karlstad är ju bara ännu bättre, haha.

Så tills vidare, tack och hej här är en lista!

Blogg.se eller devote.se - Blogg.se
Chocklad eller godis - Choklad räknas väl som godis?
Chai latte eller latte - MEN INGET
Skolan eller jobba - Jobba, då tjänar man ju money (;
Läsa bloggar eller blogga - Beror på vilket humör man är på
Donken eller burger king - BURGER KING<3
Pojkvän eller KK - Pojkvän alla dagar (:
Rosa läppstift eller rött - Använder inte sån skit
Coca cola eller fanta - Fantaaaa
Hemma fest eller natt klubb - Hemma fezt, om jag måst väja
Drinkar eller vin - Nada

Zarabergh

Flower pics
2010-06-17 / 16:57:19 / Fotografiska intresset

Lite bilder på nå ogräs (och blommor) jag fotade idag!



You have to listen now
2010-06-17 / 15:28:04 / Ord från hjärtat


Cause when it
Feels like a kick in the teeth, I can take it.
Throw your stones and you won't see me break it.
Say what you want, take your shots

You're setting me free with one more kick in the teeth

*

Sunshine
2010-06-16 / 14:16:39 / Allt om inget

Weu, jag är riktigt duktig på att blogga nu för tiden har jag märkt (y) Kommer ett  inlägg siså där en gång i veckan och då är det inte ens intressant!

Har i alla fall varit så duktig att jag har varit och trimmat runt gården idag, dock så sög det att nästan direkt då jag kom ut så hamnade solen bakom en massa moln. That's so just my luck! Men de började åtminstone inte att regna som jag trodde det skulle...

Resten av dagen kommer jag att spendera genom att inte göra ett skit. Har blivit så extremt lat nu när sommaren och lovat har startat att jag blir typ latare av att jag är lat?! Haha, inte bra de där! Får försöka att ta tag i mig själv och göra något istället för att bara dega hela tiden.

DESSUTOM så är det snart dags att dra till Karlstad igen, det gillar vi!

Zarabergh

Lycksele pics
2010-06-09 / 16:19:14 / Fotografiska intresset

Bilder från när vi var till Lycksele men klassen (:








SUMMER BREAK!
2010-06-09 / 12:08:01 / Allt om inget

Så var det finaly sommarlov då, och fy fan så jävla skönt det kan vara! ;D

Har bara en lektion kvar och då ska vi bara fika så det räknas inte, sen så glider jag mot lata sommar dagar med en massa skoj och jobb! Oj vad detta ska bli en bra sommar det här, får verkligen hoppas på att vädret vill vara bra också för jag är så GRYMT taggad!

Efter skolan blir det i alla fall att glida omkring lite med Moa innan hon ska till sjukgymnasten, då drar jag mig hemåt för att jävlat säkert chilla och inte göra den minsta lilla vettiga sak (;

Ja, jag ville bara ha det sagt.
Så..
TREVLIG SOMMAR DÅRÅ!

Sommar Zebran

 


@ school
2010-06-07 / 12:03:36 / Allt om inget

Sitter i biblo med Moa och försöker få tiden att gå lite, börjar inte förens om ca 25 minuter så det blir att sitta kvar ett tag till!

Har nu på morgonen hunnit med ett prov och en guidning, båda sakerna gick mycket bra förutom att på guidningen så vart edt inte riktigt som planerat då våran lärare sagt att det skulle komma EN klass som gick i 8:an och det kom TRE! Haha, så vi blev en hel del folk. Dock så löste sig det bra ändå. (;

Nu blir det att ha djursjukvård och genetik nu när vi börjar om igen, sedan drar jag och Moa hem till henne för att slå ihop våra kloka huvuden och göra klart vårat matteprov och plugga på genetiken, yeah (Y)

Zarabergh

Summer design (;
2010-06-06 / 21:51:18 / Allt om inget

Japp, har fixat om lite hära eftersom svart/grå design med vinterbilder kändes inte bra nu när det är sommar! Så en gönare och skönare design fixades ihop på dryga timman ;D

Sitter och dunkar sommar musik och försöker samla krafter till att läsa ekologi, vilket inte går särskilt bra eftersom jag tänkte börja läsa efter jag duschat och det är nu 2 timmar sen! Men så är det när man har 3 jävla prov sista veckan i skolan... jag typ dör.

Men det är bara att härda ut, få skiten överstökad och sedan gå på ett långt och välförtjänt lov!

Zarabergh

You set my soul alive
2010-06-05 / 20:05:07 / Allt om inget

Eeey, nu var det ett tag sen jag skrev ett vettigt inlägg.

Få se nu då, det har ändå inte hänt så mycket intressant.. Det enda är väl att i tisdags var det kosläppet på skolan och i onsdags var vi till Lycksele med klassen också som var fett najs! Ska lägga upp bilder på det senare då jag orkar (;

Idag har jag, Alex och Simon varit till stan och kollat lite samt köpt årets första mjukglass! (bättre sent än aldrig). Det var grymt gott men som vanligt orkar jag aldrig min eftersom jag blir så jäkla mätt av de där glassarna, så Simon fick ta det jag inte orkade ;D

Sedan så for vi och åt på Thai Garden nu på kvällen, blev fritterat fläsk med ris och sötsursås och även det var väldigt gott. Hade dock ont i magen så jag åt långt ifrån upp allt, det sög ju som.

Nej, nu ska jag och Alex ta och kolla på Daybreakers!

Zarabergh

Barbeque pics
2010-06-03 / 18:09:32 / Fotografiska intresset

Bilder från i lördags då det blev grillning hemma hos Davve med tha gang (;