Highway to hell
2010-11-29 / 20:01:20 / Filmklipp

Allvarligt, så sjukt jävla awesome Jacobys röst är.
Han skulle faen kunna göra vilken gammal rockklassiker som helst nästan bättre än orginalet!


Han är då one of a kind, helt klart.Första advent
2010-11-28 / 17:55:11 / Fotografiska intresset

Första advent idag då, känns inte alls som det.
Snart är det jul också, shit vad tiden går fort så här på slutet av året!


Because I'm reckless
2010-11-27 / 13:21:08 / Allt om inget

Helg igen och jag har äntligen fått sova ut ordentligt, vilket behövdes eftersom jag var ganska slut efter min praktikvecka. Sitter nu och lyssnar på världens bästa Papa Roach och längtar tillbaka till stockholm, önska att de kunde komma oftare till europa men inte fan gör dem det :C

Hade tänkt bara chilla och ta det lugnt idag eftersom Alex inte kunde komma då han blivit sjuk igen, och det suger väldigt mycket för jag känner att jag verkligen skulle behöva krypa ner under täcket med honom, få känna hans värme och bara myst hela helgen.. Men icket. Som vanligt ska den förbannade förkylningen komma åt honom och slå till som hårdast då jag behöver honom som mest.

Livet är som inte rättvist ibland.

Zarabergh

Praktik
2010-11-24 / 16:40:41 / Allt om inget

Blablabla ska dra ett sådant där inlägg då jag berättar om min praktik är och att jag är trött så här kommer lite ris och ros bara för att jag ska ha bloggat och slippa känna "Faen har inte bloggat, idag heller..."

är då på praktik de närmsta 3 veckorna på Djurkliniken i Skellefteå, började där i Måndags och har haft en hel del att göra. Första dagen kolla jag mest och försökte lära mig rutinerna, men jag hann ändå med att se en kastrering, packa instrument, städa och packa upp ton med hund och katt foder ;p

Dag nummer två blev det att kolla två väldigt intressanta operationer, en då de tog bort ett öga från en hund och en då de tog bort en juvertumör från en annan hund. Sedan packa jag mer instrument, vek tvätt, städade, kollade en till kastrering, hjälpte till vid en röntgen och lite annat smått.

Dag nummer tre (idag) har jag hunnit med att kolla en kastrering på en tik och två hankatter, agerat hundvakt åt en valpande tik, packat mer instrument, vikt mer tvätt, städat, klippt klor och kolla då de tog bort tandsten från en hund. Sedan fick jag fara hem efter 2 idag så det var som skönt!

Justdet sen skulle jag klaga lite också på att jag är grymt trött, försov mig som lite idag haha. Det är som standard att man ALLTID måste försova sig minst en gång under sina praktiker, det slår som aldrig fel (;

Zarabergh

Legend wait for it......DARY!
2010-11-19 / 22:18:38 / Allt om inget

Så var man hemma igen efter ett par awesome dagar i storstaden. Det var så jevla kul och nu ska jag försöka sammanfatta dessa dagar så kort och bra jag kan!

Dessa dagar bestog av massor med tåg (aka pendelskidor), världsklassig musik och uppträdande, awesome människor, illaluktande dusch, silverfiskar på toaletten, kraschad säng, massor med skratt, god mat, en massa rännande runt i staden, pain som faen i vaderna, stressade stockholmare, konstiga stockholmare, typiska stockholmare, fula människor, super god ben & jerrys glass, bio och en hel del spenderande av pengar på DYRA saker.

Sedan måste jag bara tillägga att min Jacoby var lika underbart bra som jag hade hoppas på, helt jevla galen och ett super bra tryck i publiken samt en helgalen moshpit  = super lyckad konsert! Sedan så var ju Disturbed också riktigt bra men tack vare att jag inte lyssnat så där super mycket på dem kände jag inte samma extas för dem ;p

(Bilder ska självklart upp så fort jag lagt in dem på datorn för)

Sammanfattningsvis: HELT UNDERBARA DAGAR, ME LOVE<3

Zarabergh


I'm searching for the answers
2010-11-14 / 23:19:53 / Allt om inget

Fan vad helgen alltid ska gå snabbt jämt, hatar det. Speciellt när man har så roligt också :c

Har ju nu äntligen fyllt år, var fett nice det så nu är jag 18 och ingen kan komma och säga att jag är liten längre, haha! Var hemma först under dagen igår då släkten kom och grattade mig, åt en massa ficka och chillade. Sedan kl halv 4 tog jag bussen till Luleå och träffade Alex och co, vi gick först och åt på Allstars och snacka gott det var! Blev dessutom ganska överraskad för då vi står och väntar på Antey så knallar hela idol-gänget som åkt ut in där och jag kunde inte hålla mig från att skratta, kände mig fan som världens tönt haha.

Efter att vi ätit tog vi oss an lite biljard och jag kan inte påstå att jag är världs bäst på det alltså! Gick speciellt dåligt då jag och Antey var tillsammans för ingen av oss var särsklit bra så vi blev gode utklassade xd Efter det så for vi och kollade på bio "Due date" och snacka om att man fick skratta, höll faen på att dö inne i biosalongen. Så jag rekommenderar verkligen att man ska se den (Y)

Så efter det så åkte vi hem och jag och Alex myste på och spelade lite Halo och sedan var det sängen som gällde. Idag då hände inte mycket, tog det bara lungt och åt god paj på kvällen, så på det sättet har helgen sett ut ungefär och ganska så mycket!

Nu när ni vet det ska jag ta och he mig i sängen så jag inte är död imorgon då jag ska upp (vilket jag ändå kommer vara) ska försöka ladda upp bilder också från lördagen då jag fåt dem av Alex men det blir imorgon i sådana fall.

Goodnight folks!
Zarabergh

It's, it's, it's... FRIDAY!
2010-11-12 / 10:28:08 / Allt om inget

Hell yeah, finaly friday och en helg som väntar. Så fett skönt, dessutom blir det ju en massa roligheter imorgon och det gillar vi (;

Sitter nu i datasalen och har egentligen slutat, men eftersom jag höll på med min bokrecension innan så tänkte jag att det är lika att försöka göra den klar då jag ändå inte hade annat för mig fram tills matsalen öppnar. Så nu är den bortgjord och det som väntar nu är mat och sedan hem för att städa. Inte något kul att se fram emot riktigt men det måste också göras, tyärr..

Så nu ska jag ta och kika runt lite på internätet tills det är dags för lunch!
Simma lungt i helgen nu everybody ;p

Zarabergh


1 day to go
2010-11-11 / 22:26:07 / Allt om inget

Mycket man fått gjort ikväll då, ehe eller så inte! Hade tänk skriva på en bokrecention till engelskan samt börja på mina djurskyltar till djur i park men ikket! Inte för att det är någon panik med det dirket men det är ju som skönt att göra bort saker så snabbt som möjligt ;p

HUR SOM HELST från en ointressant sak till en annan, såg just klart Criminal minds och väntar nu på att min man ska ringa mig. Ska försöka somna lika tidigt som igår för det behövs verkligen! Vet inte varför men jag har varit nå så djävulskt trött denna vecka, men ändå då jag ska sova har jag inte sovit nå bra. Dock sov jag ändå hyffsat inatt så jag hoppas på en bra natt nu då!

And finaly it's friday tomorrow, then saturday... (;

Zarabergh

-

Taking hits without bleeding
I walk away without leaving
Is it one for all, or all for nothing?

Turn the page without reading
I Fill my lungs without breathing
Is it one for all, or all for nothing?

Dreaming about tomorrow & thinking of yesterday
2010-11-10 / 18:54:43 / Allt om inget

Två ovärda dagar på raken har jag haft nu, först igår då jag hade hål halva dagen så jag hade bara två lektioner varav en av dem var engelska (vi gör nämligen aldrig något vettigt på dem lektionerna). Sedan idag hade vi någon "expidition" till falkberget för att kolla på stenar hela förmiddagen, blåste och snöade som bara den och var INTE kul.

Sedan efter lunch hade jag hål och engelska ännu en gång, men då fick jag och Moa fara hem ändå för jag var klar med min bok och Moa behövde läsa så det var gode skönt! Så nu sitter jag mätt och belåten och pratar med Alex samt lyssnar på världens bästaste band, det är fett nice ;D

Så nu hade jag tänkt kolla om det finns någon serie att ladda ner och kolla, tjingeling!

Zarabergh

I almost told you that I love you
2010-11-09 / 13:57:34 / Allt om inget

Så var skolan igång igen då, fett nice alltså. Blev i alla fall en kort dag idag som tur var tack vare alla mina långa hål som de planerat in så fint på schemat (y)

Ska snart dra in till stan i alla fall och möta upp Charlie a.k.a Sara och följe henne och göra några saker, SEDAN BLIR DET HEM TILL HENNE OCH NÖTA MASSOR MED HALO ;D Det gillar vi som faen!

Och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år, men jag längtar ändå 454 gånger mer tills nästa onsdag. Längtar längtar längtar efter att få se min Jacoby och höra världens bästaste band ever<3 Ge mig 17 november nununu då!

Zarabergh

Waregh
2010-11-06 / 18:35:25 / Allt om inget

Yeah, ny design för den som inte märkt!
Inte alls inspirerad av legenden om sökaren inte (A)

HIEHEHIHEHE

Countdown
2010-11-06 / 15:22:39 / Allt om inget

6 dagar kvar tills jag fyller år
10 dagar tills jag far till Stockholm
15 dagar tills jag börjar min praktik

Man kan ju fan inte annat än längta! Jag hatar November tack vare att det är den nästsista månaden på året, men samtidigt älskar jag den på grund av allt som händer ;p

Sedan kan man ju börja räkna ner jullovet också men det orkas inte med just nu.

Zarabergh

"You know what, fuck you!"
2010-11-03 / 21:00:00 / Filmklipp

Jacoby blir lite ägd i slutet ;pPpp


Demons, sex and rockshows
2010-11-02 / 12:33:00 / Citat

"There is two ways to get your demons out; play a rockshow or have sex"
Jacoby Shaddix


Halloween
2010-11-01 / 00:52:34 / Allt om inget

1,2 Freddy is comming for you
3,4 Better lock your door
5,6 Grab your crucifix
7,8 Gonna stay up late
9,10 Never sleep again

Oh that's some scary shit, eller? Nu är då årets halloween här, eller säger man att den är slut nu så där efter 12 slaget? Hur som helst så gillar vi det! Har just sett Trick 'r' Treat och första Halloween tillsammans med älsk, de var bådr bra filmer fast Halloween nu är ca 30år gammal! Haha, måste säga att skådespeleriet i den filmen inte är det bästa men tack vare att det är en sådan klassisk film så är den ändå bra.

Detsamma gäller alla Fredag den 13:e filmer (enligt mig), man kan som inte klandra dem filmerna just därför de har ju som några år på nacken plus att de är trots allt är klassiska (;

Så nu ska jag ta och hälla i mig det sista som finns kvar av min Coca-cola vanilla och kanske hjälpa Alex med lite Halo-spelande!

Och glöm nu inte att försöka hålla er vakna inatt, Freddy might be coming for you..

Zara(Krueger)bergh