Time takes us all
2011-07-27 / 20:31:38 / Allt om inget

Snart är det bara två veckor kvar av jobb, skönt som tusan ska det bli att vila sig lite. För det är nog det jag ska göra. Men och andra sidan så har jag inte riktigt bestämt mig... Fast det lutar åt det hållet.

Körkortet ska tas, men först ska jag ta det lugnt och fara till någon av storstäderna Stockholm eller Göteborg för att ha lite kul med min älskade och några goda vänner (:

Så nog ska det bli bra, vad jag gör sen vet bara den som lever. Ska ta tiden som den kommer och fösöka att bestämma så lite som möjligt i förväg!

Zarabergh

Mailfiretruckingtime
2011-07-18 / 22:57:26 / Allt om inget

Alltså nu är jag less på att den här sommaren faktiskt, nästan, har varit dålig tack vare att jag inte kunnat göra något. Så nu är det klart med att snåla och vara tråkig de få dagarna jag faktiskt är ledig! Jag ska faen gå på både Luleåkalaset och PDOL trots att det inte är något/någon jag vill sa bland artisterna.

Jag ska gå en dag på båda festivalerna endast för nöjetsskull i år, fast det gör jag ju varje år men nu ska jag inte gå för artisterna som jag normalt sett brukar göra i förstahand.

Ville bara säga det, just det, jag älskar (still) hur galet mycket jag gillar smosh. 59 sekunder efter att dem postat på twitter om sin nya video, gissa vem som tryckt sig in på deras hemsida och sitter och kollar på den?

Zarabergh

Stop waiting, start living
2011-07-14 / 21:38:06 / Ord från hjärtat

Så mycket jag vill ha, så mycket jag vill göra.
Så lite pengar, så lite tid.

Blir lite smått galen på det där, men jag tänker positivt! Har blivit riktigt bra på det där måste jag säga, så fort det är något som jag känner mig hänging över, som inte känns bra eller som får mig på dåligt humör så försöker jag genast tänka förbi det. Tänka på något bra, positivt.

Det fungerar fruktansvärt bra faktiskt. Trodde aldrig det. Men jag har lärt mig mycket saker på senaste tiden som fått mig att inse att det som jag skulle kunna "må dåligt över" är en sådan bagatell jämfört med hur mycket värre vissa andras problem är. Jag har alltså väldigt lite att klaga över.

Men visst, ibland är det skönt att klaga lite och tycka lite suynd om sig själv. Men det hjälper inte ett skit i längden. Så ett tips till er som nu läser det här; Om världen suger och du har lust att bara sluta ut allt. Att tycka synd om dig själv kommer inte att göra saken bättre, se förbi det som tynger dig och tänk positivt.

Det finns (oftast) folk som har det värre

Zarabergh

No matter what I can't be bought or sold
2011-07-13 / 22:29:20 / Ord från hjärtat


When my faith is getting weak
And I feel like giving in

You breathe into me again

I'm awake I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time

I'll do what I want
'Cause this is my life

Right here, right here
Right now, right now
I'll stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake and I'm alive


Waking up waking up
In the dark
I can feel you in my sleep

In your arms I feel you breathe into me
Forever hold this heart that I will give to you
Forever I will live for you

Happy face
2011-07-05 / 22:24:34 / Allt om inget

Glad tjej har just köpt ny t-shirt från smosh, hell yeah! Nu kommer jag bara få vänta si så där 4 veckor innan den båtat hela vägen hit till lilla Sverige. Irriterande men lätt värt det!

Jobbar på också, onsdag imorgon så då är halva jobbveckan done, till helgen blir det troligtvis chill och fara ut en sväng med båten. Så skönt. Har längtat efter att få tuffa på havet med solen värmandes, vattnet gurglande och vinden i ansiktet.

Båtlivet är bra härligt det!

Update
2011-07-04 / 21:33:37 / Allt om inget

Snabb uppdatering

Bra låt  -> Skillet – Awake and Alive

Det var allt!