Things I hate
2011-05-31 / 20:19:54 / Ord från hjärtat

Det finns några saker som jag nästan exploderar då jag upplever dem.

1. Folk som ljuger - den jäveln som ljuger den har inget liv och borde ta och skaffa sig ett.
2. Folk som jämt ska lyssna på "ALLA ANDRA" och gör som dem - men för fan vem bryr sig om "ALLA ANDRA" lev som du vill och som du tycker känns bra och skit fullständigt i hur "ALLA ANDRA" gör.
3. Folk som lovar något men inte håller det- att du lovat någon något och sedan göra totalt tvärttom är så jävla idiotiskt. Varför ens lova något i om du ändå inte kan hålla det?
4. Folk som är bortskämda - dem som får allt dem pekar på utan att ens lyfta ett finger själva, oj så långt dessa människor kommer komma i livet. NEJ!
5. Folk som trycker ned andra för att må bättre själva - det är så jävla patetiskt att den som gör sådant inte är värd att ha någon närstående alls.
6. Folk som är dåliga vinnare - som om inte dåliga förlorare var nog, men dem som är dåliga vinnare är 1000 gånger värre. Kaxar och predikar om hur bra dem är på något imponerar inte ett skit på någon.
7. Folk som retar andra men inte kan bli retade själva - wtf är problemet? Retar/är taskig mot andra så kan du vara beredd på att du får tillbaka, bli då fan inte sur och börja lipa om det pucko.
8. Folk som är otrogna - var för fan inte i ett förhållande om du inte ens kan hålla dig till din partner, det finns INGEN och då menar jag INGEN bortförklaring till att vara otrogen.
9. Folk som super/röker bara för att de tror att det är "coolt" - man behöver inte det för att få "status" på något sätt, det ger bara motsatt effekt om du tänkt det.
10. Folk som kommer och klagar i efterhand - när man i en grupp har bestämt sig för något och någon som suttit tyst och inte sagt ett skit i efterhand kommer och klagar. Du hade chansen att säga något men sa inget DEAL WITH IT.

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: