A place to call home?
2012-08-29 / 23:50:58 / Allt om inget

Här skulle jag vilja bo


Eller varför inte här?
 
 

Closing in on you
2012-08-29 / 16:03:00 / Ord från hjärtat

Min motivationsnivå är för tillfället skrämmande låg, jag har verkligen inte lust med att göra något. Sen jag kom hem från Luleå i söndags har jag inte heller gjort mycket. Vädret har varit lika värdelöst som vanligt så egentligen har jag inte kunnat göra mycket mer än sitta inomhus och gorma.
 
Fast gorma har jag inte, jag haft lite seriemaraton, bäddat ner mig i sängen med datorn i famnen och en kopp te i min hand och bara legat där tills dagen tagit slut. Inte riktigt från det jag vaknat då jag haft körlektioner att fara på, men så fort jag kommit hem är det där jag hamnat, i min säng.
 
Rätt så mysigt ändå, fast jag känner att jag egentligen skulle ha behövt röra lite på mig. Men då motivationen inte existerar är det väldigt svårt. Samtidigt får jag ingen ångest över det, från och med nästa vecka på onsdag kommer jag att ha mycket att göra ett tag framöver. En sista vila innan jag (äntligen) får göra kreativare saker!
 
Vet inte riktigt vad jag ville få ut av det här inlägget, min fantasi om vad jag kan skriva är inte särskilt bra heller för tillfället. Då får det här duga.
 
 

All this things
2012-08-24 / 10:33:22 / Ord från hjärtat

Jag har haft problem med min sömn de senaste veckorna, jag har varit trött, men så fort jag lagt mig och slutit mina ögon så börjar det. Jag kan inte bestämma mig hur jag ska ligga, mina ögon vill helt plötsligt inte blunda och min hjärna går igång på högvarv.
 
Det har varit extremt även de gånger då jag försökt lägga mig tidigare eftersom jag måste upp tidigt dagen därpå, då kommer självklart alla dessa tankar om att "Jag måste sova nu, ska upp tidigt imorgon. Vill inte vara trött. Vad är klockan? Hur länge har jag varit vaken nu? Hur länge kommer jag få sova om jag somnar nu?"
 
Idag lyckades jag klura ut varför det är på detta sätt. Jag är inne i en väldigt känsloladdad period kan man väl säga. Det är svårt att förklara men tänk dig att du är sådär arg att du har svårt för att hålla tillbaka det, du har svårt för att inte visa det, att inte vara otrevlig mot nästa person som pratar med dig. Tänk dig den känslan... Tillsammans med ungefär tio till.
 
Du är så arg, så glad, så less, så besviken, så nervös, så ledsen etc. Alla dessa känslor tillsammans och alla så starka skapar ett enda stort kaos inombords. Jag vaknade till och med inatt över att jag hade svårt att andas tack vare att detta kaos lägger sig som en stor sten i bröstkorgen. Det är klart man inte kan sova då.
 
Och för att reda ut denna oreda av känslor blir jag helt intagen i något, kan vara vad som helst. Bara för att det är det enda för tillfället som gör att jag känner ett litet lugn. Det är inte första gången det är så här, Den sak som för mig för stunden lugn är tillfällig, liksom detta virrvarr av känslor. Dock önska jag att det kunde försvinna något snabbare, för det tar väldigt på krafterna.
 
 

I do what I want
2012-08-21 / 21:35:00 / Citat

"What is my guilty pleasure? The thing is I never feel guilty about pleasures."
 
Tom Hiddleston
 

Folkrace
2012-08-20 / 19:05:00 / Fotografiska intresset

Igår var jag med min goda vän Moa och kollade på då hennes kille Marcus ställde upp i folkracet som hölls på motorstadiumet under den gångna helgen. Det var riktigt kul att kolla på när de otroligt knöliga (men charmiga) bilarna fightades om poängen som skulle leda till en A-final och kanske även en seger i hela tävlingen. Knäppte en heldel bilder som jag tänkte bjuda på. Själv skulle jag banne mig vilja pröva på att köra, ser riktigt intressant ut måste jag säga!
 

Why should we all take action?
2012-08-15 / 20:30:54 / Citat

 
"Because apathy is inhumane, and in order to end the suffering we have
perpetuated, we must all participate."

Olivia Wilde
 

 
 

Mr. Bumblebee
2012-08-15 / 19:51:57 / Fotografiska intresset


Jag vet inte varför, men av någon anledning blir bilderna som så suddiga ibland då jag laddar upp dem, har ingen aning vad det kan bero på heller eftersom att det bara händer någongång. Hur som haver så blev det lite bilder på de flitiga humlorna som arbetar på våra blommor vi har på framsidan av huset. Dem älskar dessa blommor så mycket att de sover till och med där!

CryEnginge 3
2012-08-13 / 22:11:26 / Filmklipp

Skojar inte att om grafiken blir mer verklig än såhär kommer man inte kunna se skillnaden på spel och tv/film. Sista sekvensen i den här videon på paddan är så sjukt snygg att hade jag inte veta att det här kom från ett spel, hade jag banne mig trott att det var filmat ifrån verkliga livet!
 
Fin och grön padda!

You left me here like a chalk outline
2012-08-12 / 19:36:17 / Musiktext

 
You kept me here like a chalk outline,
on the sidewalk waiting for the rain, to wash away.
Wash away.
You keep coming back to the scene of the crime,
but the dead can't speek and there's nothing left to say anyway.
All you left behind, is a chalk outline
  
 
 

I'm paralyzed
2012-08-11 / 01:30:41 / Allt om inget

Dagens humör: Lite upp och ner.
Dagens låt: Melody Club - Paralyzed
(trodde aldrig att en av deras låtar skulle falla mig i smaken)
Dagens tv-serie/film: Total Recall
Dagens citat: "Become a barrel today!"
Dagens video: YOU'RE COPYING ON YOUTUBE!
Dagens sämsta: Alex åkte hem :c
Dagens bästa: Har världens sötaste igelkottar på bakgården.
Dagens lsknjgfl: Nu är det slut slöat, dags att komma tillbaka!
 
Dagens bild:
Love my house, I sure do.

Elegant cars
2012-08-04 / 19:55:03 / Fotografiska intresset

När jag var och hälsade på min morbror för lite drygt två veckor sedan så var vi på en bilutställning/träff under en av dagarna, liknande den som hålls i Luleå på biltemas parkering under början på sommaren. Måste säga att värmlänningarna påminner en hel del om norrlänningarna. Många raggare, många bönder och alla med dett gemensamt intresse för bilar. Haha, det kanske inte är så konstigt att jag trivs så bra nere i de värmländska skogarna, det är som att vara hemma med enda skillnaden att termometern oftast når de högre siffrorna.
 
Ett par bilder på tre av de många bilarna som stod uppradade i solen denna dag finner vi nedan!
 

Cutness overload
2012-08-03 / 17:02:51 / Fotografiska intresset

Vi har fått nya grannar! Dem har flyttat in under våra andra grannars lekstuga, taggiga små bollar av söthet. Stickiga små, små sömniga och nyfikna saker. Jag vill bara explodera, känner mig något så frestad att plocka med mig en av de fem, eller ja. Varför inte ta med sig allihopa hem? Suck...
 
Kotte ett och två njuter i solen

Dark knight rises
2012-08-02 / 22:15:54 / Recensioner

I måndags var jag äntligen och fick se den nya Batman filmen, jag hade lyckat hålla mig från att se allt för mycket bilder, läsa allt för mycket och endast håll mig till en trailer att kolla på. Så vad tycker jag då om denna film? Ja, alltså jag ska försöka skriva om det men det är ingen lätt uppgift, inte alls.

När jag gick ut ur biosalongen så var jag så tagen, det kändes precis som om jag hade åkt en riktigt vild karusell och precis bara hunnit landa på marken igen. Det var så psykiskt påfrestande att jag knappt hade tid för att äta det snacks jag hade köpt. Jag kan inte minnas att någon film lyckats sätta mina känslor i spel så mycket som denna.

Storyn var så laddad, man ville inte missa en sekund. Den var inte Inception komplicerad men man kände ändå att det kommer vara värt att hänga med till hundra procent ända in i slutscenerna. Karaktärerna var helt underbara allihopa och skådespelarna till var och en av dem var klockrena, Anne Hathaway (som jag själv var lite skeptisk till) fungerade likt handen i handsken som Selina Kyle/Catwoman. Hela Gotham City var likt en tickade bomb med så många intensiva minuter med flertalet andningsuppehåll tillkommande att när eftertexterna började rulla var man helt slut. Väntan på smällen gnagde i en genom hela filmens 2 timmar och 40 minuter .

Jag kan fortfarande inte sätta ett betyg på den, jag är ännu i någon slags chock. På en betygsskala mellan 1-10 så får den Batman. That's all I can say.
 
Jag hade inte tackat nej till denna überhäftiga motorcykel inte.