Daddy
2012-02-19 / 19:53:06 / Ord från hjärtat

Jag älskar The dog whisperer, så gott som varje dag kollar jag på det, klockan 11.55 på kanal sju. Det är helt klart en av mina favoritprogram! Jag älskar verkligen Cesar Millan. Han måste vara en av de mest begåvade människor som levt då det gäller att frörstå djuren till så gott som hundra procent.

Han pratar alltid om att det inte är hundens fel att "den är som den är" utan att allt handlar om vilken energi DU som ägare sänder ut till ditt djur. Hundar lever i nuet, de är inte människor och fungerar inte som människor och därmed måste man alltid se till DJURETS behov först och främst innan man ser den som hund, ras och namn.

Allt han lär ut är så enkelt, hundpsykologi är tusen gånger lättare än människans psykologi.Vi krånglar till det så mycket.

Idag är det två år sedan en av det mest otroliga hundar jag någonsin sett dog, Daddy. En av Cesars alla hundar som hjälpt honom så otroligt mycket genom åren, när jag säger att det var förmodligen världens snällaste hund så ljuger jag inte. Han var verkligen det. I den här videon berättar Cesar om honom och hur man ska komma ihåg honom. Underbart. That's it.


Älskade Daddy

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: