This guy
2012-07-27 / 01:30:13 / Allt om inget

I just love him, crazy bastard!
And... that was all.
 

Bestman
2012-07-19 / 14:42:50 / Citat

"Jag ser blixtar och dunder, då jag tittar inom mig.
Men bara lyckliga miner, då jag tittar omkring mig."
 
Maskinen
 

Hälleström (Go Instagram)
2012-07-15 / 01:00:16 /

Idag (läs igår) tog vi en tripp upp till hälleström då min pappas faster fyllt 60år för att fira henne. Det blev en hel del mat (som väntat) och fika samt ett väldigt variationsrikt väder. Först var det mulet, sedan kom ösregnet, det såg ut att klarna upp men då började det blåsa. Solen lyckades slutligen vinna väderstriden men blåsten stanna synd nog kvar, men chansen att gå ut och kolla in ägorna togs i alla fall då det äntligen sprack upp. Tog lite bilder och tänkte dela med mig av ett par tre stycken! Känner att jag är inne i en sådandär fota-allt-och-lägga-upp-på-internet-fas, haha.
 
På bilderna syns kusin Axel och Ebba samt ett par blöta höbalar!

Apple pie is good for you
2012-07-13 / 22:38:13 / Fotografiska intresset

Såhär på kvällen bestämde jag mig för att baka en äppelpaj (eller ja, jag bestämde mig egentligen redan under dagen då vi var och handlade men det blev lite senare än jag trodde). Det blev en vanlig hederlig smulpaj med ekologiska äpplen och norrmejeriers vaniljvisp till. Mycket bra smakade det i alla fullaste fall, lite bilder finnes nedan på några av stegen från bakningen.
 

Night sky
2012-07-12 / 16:48:30 / Fotografiska intresset

Förra veckan, natten till fredag innan jag skulle gå och lägga mig så såg jag när jag var påväg att fylla på min vattenflaska att himelen var alldeles magisk så jag hämtade kameran och fick med det på några bilder. Jag hade helt glömt bort det men nu när jag kom och tänka på det så tänkte jag dela med mig av ögonblicket här. Enjoy!
 

It's mine now!
2012-07-11 / 17:33:40 / Allt om inget

Klickade just hem detta halsband med Daddys tassavtryck och Cesars autograf och hans träningsmantra "Exercise-Discipline-Affection". Jag är så glad man kan bli, kommer bära det med stolthet!
 
 
Min är dock i brons, som denna:
 
 

22.47
2012-07-10 / 23:01:58 / Allt om inget

Klockan är nu 22.47 när jag börjar skriva detta inlägg, jag ha ingen aning om vad jag egentligen vill ha skrivet för jag har absolut inget på mitt hjärta som jag känner att jag vill skriva om. Bara tomt i mitt huvud, fast jag vet att det finns saker jag kan skriva om, eller saker som jag kan lägg ut bilder på, eller varför inte något av alla de awesome youtube-klipp jag sett idag?
 
Nej, inget kul inlägg det här. Men jag har fått slut på saker att kolla på nätet. Ja, alltså som jag "kollar dagligen" så nu vet jag inte riktigt vad som finns kvar att surfa in på. Det är för sent för att hitta på något mer givande än sitta här vid burken och lyssna på musik känner jag. Men samtidigt så har jag inte någon lust att sova, än i alla fall.
 
Just nu kommer Signalspaning med Maskinen ur högtalarna, resten av hushålet har dragit sig mot drömmarnas värld (eller möjligen inte min bror) så jag är den som är vaken i denna skrivande stund. Med absolut inget vettigt att skriva. Kan kanske fråga en fråga till de få som väl läser det här, ingen därute som har ett tips på någon bra hemsida man kan checka in på för att finna något kul att läsa/titta på?
 
Kolla, en bild lyckades komma med! På en måttligt uttråkad dam.

Why?
2012-07-05 / 22:55:33 / Allt om inget

Jag gillade första säsongen av True Blood, super skruvad porr-serie skulle man kunna kalla det. Andra säsongen lugnade ner sig lite med sexscenerna och var inte lika bra, tredje säsongen kom den i topp igen (För då kom ju varulvarna in i bilden, självklart) och sedan fjärde säsongen så sjönk de i mina ögon igen. Men nu så här i början av femte säsongen så har det blivit bättre igen, om man nu kunde bortse från Sookie.. Nu har hon lyckats med det jag minst ville.Jag gillar inte henne, inte alls. Kan ingen/inget bara döda fen?!
 

Ja, man kan verkligen undra varför...

Peace&love day 4
2012-07-02 / 19:36:45 / Allt om inget

Plus: Hoffmaestro levererade som fan, åt ännu en gång på älskade Burger King, allt som allt har hela festivalen varit grymt awesome!

Minus: Rihannas 45 minuters försening, sista dagen, lyckades dra på mig en ny liten förkylning, trött och sliten som fan.