Iron man 3
2013-04-29 / 17:58:00 / Recensioner

Var och såg den förra veckan (2 gånger dessutom) äntligen. Längtan var stor och förhoppningarna om att den skulle vara bra likaså, och visst var den det! Men... Jo det finns ett men. Missförstå mig inte, den var absolut värd de betyg den har fått men det var tre punkter som fick mig att känna mig lite smått missnöjd när jag knallade ut från biosalongen.
 
Ska summera dessa punkter nedan utan att spoila allt för mycket för dem som inte sett filmen ännu, förmodligen kommer de inte heller förstå vad jag menar. Men när/om ni väl väljer att kolla in den så lär ni det.
 
1. Iron man är aldrig Iron man.
2. Tolkningen av The Mandarin var väldigt... speciell.
3. Tony Stark vill inte vara med mer.
 
Men för att summera det hela så var alltså filmen inte dålig, den levererade absolut. Action till tusen, Tonys härliga humor och riktigt bra insatser av samtiliga skådespelare. Brottas dock fortfarande med mig själv om jag tycker det var den bästa i serien eller inte, men tillsvidare säger vi att den var det. Gå och se den nu!


Hey, varför ligger du här och slappar Mr. Stark?
 

I'm Iron man
2013-04-23 / 22:39:01 / Allt om inget

Plöjde just igenom första filmen om järnmannen, Iron man alltså. Hade lätt kunnat ta mig an andra delen också men det tar jag nog imorgon istället. Har en tid att passa klockan 10.15 så det är nog bäst att jag lägger mig lite tidigare, vill gärna vara pigg då jag ska upp.
 
Var dock kul att åter igen se första filmen med Tony, hade glömt hur cool hans första dräkt är. Och hur bra den första filmen faktiskt är. Tycker dock inte att tvåan är dålig på något sätt men det är alltid speciellt med att se "the origin" av våra älskade marvelhjältar.
 
Hoppas nu att trean blir lika fantastisk, fast jag är inte orolig. Den lär rocka.
 
Version 1.0

Can't wait
2013-04-22 / 18:12:29 / Allt om inget

November kan inte komma segare tror jag.
Kanske borde fokusera på Iron man till att börja med?
 
Hammer time!

Prufrock
2013-04-21 / 02:02:50 / Citat

Let us go then, you and I,
when the evening is spread out against the sky
like a patient etherized upon a table;
let us go, through certain half-deserted streets,
the muttering retreats.

Of restless nights in one-night cheap hotels
and sawdust restaurants with oyster-shells:
streets that follow like a tedious argument of insidious intent.
To lead you to an overwhelming question...
Oh do not ask, "What is it?"
Let us go and make our visit.
               
 The love song of J Alfred Prufrock - T.S. Eliot
 

Up in the air
2013-04-10 / 20:39:00 / Allt om inget

Woo, jag har tagit tag i att göra om designen. Grattis till mig! Har velat göra om den ett bra tag men inspirationen har inte alls infunnit sig. Nu fick jag en bra idé och då small det till, skönt med lite förändring. Jag har en tendens att lessna på saker så otroligt snabbt, det är banne mig en bragd att jag hade min gamla design i en sådan lång tid som jag hade. Har lite smågrejer kvar att fixa till men känner mig inte manad till det för tillfället, det tar vi någon annan dag.
 
 

Phase two
2013-04-03 / 18:19:00 / Filmklipp

Har hundratals bilder som jag egentligen tänkte lägga upp här, men fuck that. För idag av alla dagar kom denna video och den ska delas. Så till alla fellow geeks, enjoy. (Varning för nerdgasm deluxe).
 
EDIT: av någon anledning har dem tagit bort videon, så länkar här istället för lite info och några screencaps.
 

Epicness level 122346528309