Pite-a
2013-02-23 / 19:29:11 / Fotografiska intresset

Grabbade kameran när jag gick in till stan här om dagen, lekte lite turist påväg hem. Här har vi i alla fall resultatet:


 

 

Hey there Mr. Train
2013-02-19 / 01:57:37 / Fotografiska intresset

En bild bara, fotade lite med Amanda nu under kvällen som var och insåg just hur kassa bilderna blev nu när jag kollade på datorn. Här är en av dem i alla fall. Skulle vekligen behöva (vilja) gå någon slags kurs för fotografering, ibland känns det verkligen som att jag har nollkoll. Det finns så många som är riktigt duktiga på det där med att knäppa bilder!
 

Humanity is overrated
2013-02-19 / 01:06:00 / Ord från hjärtat

Något som jag hatar, eller det är en hat-kärlek rättare sagt. Egentligen så älskar jag nog det mer än jag hatar. Att kolla igenom gamla bilder, att fasta i det och titta igenom så många gamla minnen. Har alltid gillat att fotografera och att kunna spara minnen i form av bilder, det är guld värt. För när man sedan tittar tillbaka, kan man uppleva samma härliga känslor som när det fotot förevigades.
 
Det är så mycket som förändras från en dag till en annan, verkligen. Speciellt människor, och tyvärr är oftast den förändringen förknippad till något (i min värld) negativt. Så många som har blivit så annorlunda från den dagen då just den speciella bilden togs. Det är det som får mig tvivla på om jag faktiskt gillar att titta tillbaka.
 
Varför då kan man undra? Jo, just av den simpla anledning att jag börjar sakna. Jag börjar sakna den personen, hur saker var kring denne någon under just den tiden, tiden då det inte var komplicerat. Sedan blir jag arg, mest less om jag ska vara ärlig, att folk kan från en dag till en annan bli någon du knappt vill ha att göra med längre. Jag stör mig helt enkelt på det mesta denna person är i dagsläget.
 
Känslan är dock alltid positiv, till en början. Innan jag inser hur jävla mycket jag önskar att vissa saker (läs personer) bara kunde förbli som de en gång var, förbli den som du faktiskt lärde känna och fattade tycke för.
 

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Greg House.

Just so you know
2013-02-14 / 15:48:00 / Allt om inget


"Previously on AMC's The walking dead"
2013-02-12 / 19:06:47 / Allt om inget

Den är bra den där serien, eller nej den är suverän!
Varje avsnitt slutar så förbannat spännande också.
Ja jag älskar den, så shut up.
 
LYSSNA PÅ MÄNNISKORNA DARYL.

Hop on Legolas
2013-02-02 / 21:36:00 / Allt om inget

Jag älskar Netflix, tänkte bara börja med att berätta det. Har igår och idag suttit och kollat igenom deras utbud. Har hunnit med titta igenom en miniserie, en film och börjat på en ny serie. Kvaliteten är superb och med tillägget som gör att man kan ta del av hela det amerikanska utbudet blir jag inte mindre lycklig. Väntar fortfarande på några titlar som inte hunnit läggas till ännu men hey, den som väntar på något gott...
 
Nu ska jag dock ta mig an ett avsnitt av Arrow tillsammans med Alexpalex, som för övrigt är väldigt underhållande!
 
Spänt läge herr vigilante?