Aurora borealis
2013-01-30 / 22:27:00 / Fotografiska intresset

För någon vecka sedan var och och fotograferade norrsken med min goda vän Amanda, jag skrev då att jag skulle lägga upp några av bilderna jag lyckades fånga. Bättre sent än aldrig, eller hur var det nu? Inga proffsbilder blev det väl direkt, men för att vara mitt första norrsken är jag ändå nöjd!
 
 

Cold days
2013-01-19 / 21:12:34 / Fotografiska intresset

Det har varit några rätt så kyliga dagar denna vecka, kom upp i -24 grader en dag. Det är inte så mysigt kan jag meddela, men jag och min mor trotsade ändå kylan en av dagarna (dock inte den kallaste) och gick ut på en promenad. Tog med mig kameran för att fånga några vintriga bilder efter vägen. För som det ser ut just nu är det väldigt vackert, hoppas bara att det håller sig vid -10 som det varit nu i helgen.
 
 
 

The high road
2013-01-17 / 00:42:02 / Allt om inget

Imorgon ska jag pröva på dessa, normalt sett gillar jag inte alla dessa tabletter, drycker och pulver som man ska trycka i sig då man tränar, vill gå ned i vikt etc (mestadels svammel). Men nu fann jag faktiskt dessa brustabletter på Life när jag och Amanda var in där igår, de ska pigga upp en inför träning i alla fall och motverka mental trötthet. Kostade bara tjugo spänn styck också. Så what the hell, pröva kan kan jag faktiskt göra, det skadar inte.
 

It's your choice, what are you waiting for?
2013-01-11 / 22:50:07 / Ord från hjärtat

 
Welcome to the life, maybe I'm good at living
Or maybe I could assist you at making good decisions
Yeah I ain't tryin' for no game, I'm tryin' to play though
I would make the choice to put you on, if you say so
But you're a star and I'm leavin' in a minute
 

Hello 2013
2013-01-09 / 23:15:07 / Allt om inget

Ett nytt år, igen! Allas eviga nyårslöfte med att börja träna och gå ned i vikt är inte mindre uttjatat för det. Själv tänkte jag kolla tillbaka lite på de löften jag satte för 2012 och se om jag faktiskt uppnådde mina mål, let's go then:
 
Hjälpa WWF gnom att skänka en summa varje månad till dem och deras projekt - Yes box, gör det fortfarande!
Bli lite mer aktiv - Skaffade mig ett gymkort, så ja, om än jag inte varit där oavbrutet vissa perioder.
Bli mer miljövänlig - Försöker jag att ha miljöaspekten i bakhuvudet så fort jag gör/handlar något, så ja.
Klara körkortet - Idag av alla dagar till och med blev jag godkänd!
Inte handla mer än jag behöver och tänka över det jag handlar ur flera perspektiv - Mitt prylbehov är lägre än någonsin och det jag väl handlar ger jag mer än gärna några extra kronor till om det gynnar oss här på jorden.
 
Trevligt att se mina löften faktiskt uppnåtts istället för att se vilken besvikelse till människa man är som inte kan klara ett par fem "uppdrag" på ett helt år (skämt åsido) . Återkommer i ett nytt inlägg om mina nya löften, om jag ens orkar med några... Hade tänkte skita i all och frossa i ton av snacks istället resterande år. Well, vi får'la se helt enkelt.