Heroes
2013-06-27 / 23:31:04 / Citat

"If we can't get justice, at least we got heroes."
Joss Whedon
 
 
 
 

We were the kings and queens of a promise
2013-06-08 / 20:24:00 / Filmklipp

Jared Leto, kan man bjuda på sig själv mer än så här? En av de härligaste spelningarna jag beskådat.
Hade gett mycket för att få se den live. Det är tur att youtube finns.
 
(Ni får absolut se hela videon, men om ni inte orkar så dra till 22:40 och se på en spektakulär avslutning åtminstone, med deras bästa låt dessutom!)
 
 
 
 

Lazy little hedgehog
2013-06-08 / 03:16:00 / Fotografiska intresset

Igår (ja, egentligen blir det i förrgår men då jag ännu inte sovit och klockan är kvart över tre så det känns fortfarande som igår) fick jag hjälpa en igelkotte. Han låg på bakgården och flämtade, reagerade inte heller mycket när vi kom nära och knappt när jag försiktigt petade på den med en maskros.
 
Jag förstod ganska snabbt att den förmodligen behövde vatten så jag gick in och tog en av mina små ljushållare och fyllde med vatten och lade bredvid den lilla krabaten. Väldigt snabbt reste den sig upp och började dricka, stackaren hade förmodligen inte druckit på hela dagen! Sedan traskade han/hon in i buskarna och vi såg inte av den mer.
 
Jag knäppte någon bild och insåg när jag kollade igenom bilderna på datorn att det förmodligen är en av fjolårsungarna som bodde här förra sommaren. Trevligt att se att åtminstone en av dem klarat sig. Igelkottar är underbara små liv.
Nom nom, gott med vatten.

Bright lights, big city
2013-06-05 / 22:01:34 / Fotografiska intresset

Härliga sommar, vad du gör mig lycklig. Kvällar som denna är underbara.
Bästa tiden på hela året är nu, otroligt härligt!