HAHAHAHA
2009-06-04 / 09:43:36 / Allt om inget

Alltså jag måste bara berätta om min grymt sjuka dröm jag hade inatt haha.

Det var då så att jag, Alex och några mer var på Gröna lund och de var sommar, vi skulle då gå och se på en konsert eftersom dom hade skaffat en slags mini festival där på gröna lund under några dagar och i alla fulla fall så gick vi in på festival området som btw inte alls var stort. Endast en scen fanns och vi skulle då se Papa roach?! xd De började då att spela och spelade en låt men de var förvånadsvärt lite folk som var där för att vara ett så stort Amerikanskt band, men de spelade bara en enda låt sedan skulle de ta paus i typ en timma och fortsätta med resten av konserten.

Men innan de gick så kastade de ut colaflaskor till alla i publiken och Jacoby (han som sjunger) han öppnade en och drack en kluck och kastade sedan till publiken. Självklart var de jag som fick den flaskan då och frågade nån som jag inte vet vem de var om de hade öppnat alla flaskor och druckit från, men den personen svarade bara nej snabbt. Efter de så om Jacoby ut i publiken och gjorde/sa något till någrapersoner, han kom då fram till mig och tog med mig iväg från alla och sa "no no no" men han lyssnade inte och drog i väg mig i alla fall.

När han då drog iväg mig så tappade jag ju bort Alex och de andra jag var med och så strövade jag och Jacoby omkring där på fastival området och pratade och umgicks bara jag och han och han var as trevlig och konstigt nog kunde han ganska mycket svenska men vi snackade i alla fall engelska. Sedan så träffade vi på Agatha som stod och väntade på nån hon kände och jag hälsade på henne och presenterade Jacoby för henne, hon hälsade men såg på mig som att hon sett ett spöke ungefär och sedan så drog Jacoby oväg med mig hängade runt hans hals som om vi kramades typ och jag förstog att agatha trodde att jag var otrogen eller något. Men eftersom han bara drog iväg med mig han jag ju som inte förklara innan hon försvann.

Efter det så lyckades jag hitta Alex som stod vid en bar eller nå liknade och försökte ringa mig men konstigt nog hade jag inte telefonen på mig så jag sa till jacoby "Där är han ju!" och han släppte mig och jag sprang fram till Alex och Pussade honom medans han verkade inte alls hänga med om vad som hände xd Då berättade jag att jag hade umgåtts med Jacoby i en timma och att han typ var jätte trevlig och allt och Alex sa som bara "jaha okej". Jag trodde typ att han skulle bli sur på mig för att jag bara försvann men inte det. Jacoby hade då gått in i en liten slags bio och satt i något V.I.P rum bakom själva biografen och så fick vi dit och jag presenterade Alex och Jacoby för varandra och Alex verkade helt storslagen då han fick träffa sin största musik idol haha. Sedan minns jag bara att vi satt oss ner och skulle kolla på någon film tillsammans ( Jacoby verkade helt glömt att han hade en konsert som "pågick") och sen vaknade jag.

OMG haha lite önsketänkade att den drömmen skulle slå in kanske (;

Zarabergh

1 Kommentarer
alex:

wtf :O om den ändå vore sann :(



SKRIVET DEN: 2009-06-04 KL: 12:39:52



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: