Nananananananana BATMAN!
2011-02-20 / 16:16:07 / Allt om inget

Jaha, då var det söndag igen då. Helgen är redan slut och man gruvar sig för 5 nya dagar av hårt arbete i den extremt jobbiga skolan. Känner inte mig taggad att åka buss heller ikväll även fast det bara är ca en timme, men det är trots det en timma för mycket!

Kanske ska dra min helt lite kortfattat för den som är intresserad.

I Fedags så for jag då till Luleå då jag slutat, myste på med min älskling fram tills kl 22, då drog vi in med Kalle till stan för att fira att han fyllt år i torsdags. Väl framme mötte vi upp lite folk och drog till Max för att käka lite, efter det for vi på The corner och satt där resterande kväll tills ca 02.00 och hade det väldigt trevligt (:

Igår gjorde vi inte så mycket under dagen och Alex, slumrade och tog det allmänt lugnt fram tills kvällen, då hängde vi med geeksen och lyckades pricka in att hyra tre extremt dåliga filmer! Haha inte lyckat det där alltså.

Så nu ligger min make och sover lite sött i sängen med täcket över huvudet så man knappt ser honom, ska ta och väcka upp honom lite och höra var har vill äta till middag för nu börjar jag bli hungrig!

Zarabergh

1 Kommentarer
alex:

du är bäst på att laga mat <3



SKRIVET DEN: 2011-02-20 KL: 22:54:02



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: