Great (not)
2010-01-24 / 22:51:25 / Allt om inget

Lär dig snälla.

Tack och godnatt, imorgon är det äckel skola igen och jag är så grymt less.
lesslesslessless

Blame it on the pop
2010-01-21 / 21:21:49 / Ord från hjärtat

So don’t worry, even if the sky is falling down, down, down

Gonna be ok when it knocks you down, down, down,

So baby don’t worry, it’s alright, a-alright when it knocks you down

When you go down, when you go down down

No need to worry, just pick back up when you’re tumbling down, down, down (down, down)


It’s like I’ve been awakened

Every step I’m taking

Every rule I had you breaking

Every move I’m making

The risk that I’m taking

The chances I’m taking

With a big smile on my face

And it never seems out of place


Fan så grym!Omfg....
2010-01-18 / 22:16:15 / Filmklipp

"Det här är det som får mig att tappa förtroendet för mänskligheten."


Almost out of breath
2010-01-17 / 13:31:25 / Ord från hjärtat

Äckligt less jag blir på allt och alla.

Orka ens....är det bara jag i hela fucking världen som ser detta?
Helt jävla sjukt, irriterad blir man varje gång jag hör sånt här.
"Allready getting old, no need to get worried, 
it's all under control, it's not really our problem at all" 

That's what people use to say They just care about today Why can't you open your eyes, Why can't you open your mind, Why can't you open your eyes Maybe that's all we can be: A life-eating-murder-machine It's all in your hands, This could be a last chance.
Can only assume things will change And maybe go back to normal It's just a phase, it's just a phase I'm trying to figure it out By turning my back to these moments of doubt


Can you feel the love tonight
2010-01-17 / 00:12:28 / Allt om inget

Åh jag älskar lejonkngen! Såg första filmen igår för typ 363344 gången i mitt liv och jag blir aldrig less (; Ska nog se tvån imorgon tänkte jag eftersom jag inte orkar nu.

Idag då har vi varit till min farbror och firat att han fyllde 40 år i onsdags, det firades med smörgåstårta och en hel del galna och roliga historier. Skrattade så tårarna började rinna haha. Efter det så blev det hem och käka pizza till middag och sedan har kvällen bestått av att spela Zoo tycoon, kolla på Scary movie 2 samt pratat med Alex.

Imorgon ska jag sova ut (som idag, och det var grymt skönt kan jag meddela) sedan ska jag försöka att arbete lite matte och skriva lite på mitt arbete...möjligtvis plugga på småföretagande provet också. Men det är frågan om jag kommer orka det? Vi lär ju se..

Zarabergh

FIMPA GRAMMIS!
2010-01-15 / 21:56:42 / Allt om inget

Alltså Grammisgalan, är den sämsta galan jag någonsin sett! Helt jävla värdelös, bara en massa konstiga artister som sjunger, en massa konstiga artister som vinner och en konstig programledare och värdelöst ljud... så hemskt!

VARFÖR SÅG JAG SKITEN ENS DÅ? Jo, för att jag trodde ju att någon bra artist skulle vinna eftersom båda takida, dead by april, maskinen och Lorenz och M. Sakarias var nominerade i olika kategorier.

Vann någon då? NEJ INTE ALLS,  BARA JÄVLA KENT, LARS WINNERBÄCK, THÅSTRÖM OCH HELVETES MANDO DIAO!! Jag blir så less, samma sak varje år... och jag är ganska hunda på attt det är juryjävelns fel. För annars har svenska folket något stort utvecklinsstört fel i huvudet som gillar bajs musik.

Så, antingen fimpa skiten... ELLER FIXA UPP DE FÖRHELVETE!

Zarabergh

Skit gala, B-gala jävlat

OH YES, FINALLY!
2010-01-14 / 20:59:41 / Allt om inget

...Eller jag är inte säker ännu om det kommer fubka man jag hoppas det.

Jo alltså jag håller på att försöka installera ett skrivprogram på datorn så jag ska kunna göra mitt arbete om nybörjarakvarium, har letat i timmar efter ett program som FUNKAR att installera men inte lyckas ännu. Hittade nu ett i alla fall som gick att ladda hem och verkar funka att installera så det är bara att hålla tummarna (;

Annars så händer inte mycket, var i skolan idag som vanligt och hade lektioner som vanligt (dock började vi med sjursjukvården idag, woohoo!) och slutade klockan halv 4 som vanligt. Sedan kom jag hem, jag såg Thats 70's show, jag åt, jag räknade matte, jag fortsate på mitt arbete om bybörjar akvarium, jag duschade, jag började leta efter ett skrivprogram och nu är jag här då.

Jevligt kul det där lät då? Inte alls, men jag ville inte vara tråkig och skriva ett tråigt inlägg på två meningar bara. Så då blev det ett tråkigt inlägg på många fler rader istället, haha! xd

Zarabergh

Shortie
2010-01-13 / 22:50:36 / Allt om inget

Oh yes, kort och gott godnatt!

(längsta inlägget ever)

Pics from Karlstad
2010-01-11 / 21:26:02 / Fotografiska intresset

Här kommer lite bilder från när jag var till Karlstad nu under jullovet (:


Påväg till pulkabacken           David                           Alex                        Rebecca


Syskonen Mattsson            Patrick<3        Snyggingen<3


Dags för Singstar       Shutter shades (;     Haha!

Jag och Rebecca               Smällare                 Smällare


Ini                 Rebecca                 David


Barnen ritar          Alex och Mingus              Jag och Mingus Fail bild xd

I surrender
2010-01-10 / 22:18:50 / Allt om inget

Ska sova snart, skola snart.. blääsh.
Nu ska jag försöka installera photoshop i think, sen ska jag lägga mig i sängen och dö.

(Vill inte inte inte ha skola igen!)

@ Sara
2010-01-10 / 19:18:36 / Allt om inget

Japp som rubriken säger så är jag hos Sara, vi har just ätit och ska nu... hm ja jag vet inte :o Men något blir det antar jag! Det måste det ju för annars blir det ju ingenting och ingenting är ju boring as hell.

Ja jag vet jag skriver extremt seriöst just nu, sara är duktig också som fimpar på mattan så det kommer glöd. Haha! LYCKAT ENS SARA, KANSKE INTE SKA RÖKA INOMHUS? (; Och nu har hon fått något nervsammanbrott för hon ligger på golvet och typ, skrattar samt stampar... ja men ja...

ZaraberghPresents 2009
2010-01-09 / 21:25:56 / Allt om inget

Bara för att jag hade tråkigt, bilden på min önskelista och det jag fick som har blivit förkrysat (: Fick även en lampa, choklad, mjukishund, 2 linnen, presentkort på Carlings och Lindex, morgonrock, dusch grejer och en Optiumus figur! ( fick även ett lipsyl och en liten hästfigur av Alex lillasyter! )
Ouch!
2010-01-04 / 14:36:10 / Allt om inget

Stukad högerfot och ont i vänster benet, kul start på det nya året (not). Åkte pulka med Alex och hans lillebror och så flög både jag och Alex av i ett hopp och sedan smällde det bara till i foten och nu är man som en invalid männsika som inte kan gå snabbt/ordentligt.

Sedan var det ju Avatar som gällde på kvällen, ALLTSÅ ÄLSKA FILMEN ELLER VAD!?<3 Skulle kunna se den om och om igen utan att bli less ens en gång :D Längtar till den kommer ut på DVD så man kan köpa den, då lär det bli att nöta!

Idag ska vi gå på hockey igen och se Färjestad-Luleå. Hoppas Lulefjollorna åker på riktigt däng i kaffebunken (; Dock ser jag inte fram emot bussresorna dit med min fot, går segare än en sengångare och trapporna är ett helvete. Hur kommer det sig egentligen att bara för att man skadar sig så består hela världen av en jäkla massa trappor?

Zarabergh

Bedtime stories
2010-01-02 / 20:52:17 / Allt om inget

Ohoj alla som sitter och surfar ute på internätet, sitter nu och väntar på Mr.Mattson som är och duschar och tänkte fördriva tiden lite med ett ointressant blogginläg.

Har för ett tag sen själv tagit en dusch och även sett på "Bedtime stories" med hela familjen Mattsson, härligt härligt! Nu ska vi då Alex är klar gå ner och kolla på ännu en film med hans pappa och Ulrika samt äta Ben & Jerrys somjag köpte då vi var på väg hem (; Can't wait for it!

OCH DESSUTOM SÅ BLIRE ATT KOLLA AVATAR IMORGON, DEN NI KLÅR DÅ INGEN! Lääääängtar som faen :D
Men nu ska jag avsluta detta ointressanta inlägg och bege mig neråt, godnatt folket.

Zarabergh