Finaly friday
2009-05-29 / 10:52:17 / Ord från hjärtat

Så var det fredag igen då , och jag är glad för att solen skiner, jag har inge mer prov innan lovet, ska färga håret idag(BEHÖVANDE) och jag ska få träffa älsklingen idag <3 (: Känns som en mycket lyckad fredag, dock är jag grymt hungrig just nu eftersom jag inte hann äta nån frukost. Men de får jag mig själv skylla!

Mer finns inte att säga för tillfället så TREVLIG HELG!

Zarabergh

So there you were,
alone with those ablazing eyes,
like an angel brought to life,
you have my destiny

I´m free, you are my saviour
I´m free, you are my guiding soul
All I need is you

Fuckedup kid
2009-05-28 / 13:43:33 / Allt om inget

MATTE KAN SUGA! less jag blir när jag fan knappt klarar att lösa ett helt tal, alla talen blev mer eller mindre halvgjorda för att jag fan inte vet hur man ska göra >_< Helvete också vad jag blir lesssssss. Men nu är då alla proven klara så jag behöver inte tänka på det något mer i alla fall, har bara min rapport kvar samt mitt hunddagis men de gör nog jag och Johanken klart idag. Sedan då jag slutat blir de nog att  vara med Sara och rensa tankarna lite.

Btw så är jag grymt less på en massa människor, skulle fan vilja köra upp något i röven på dem allihopa. vafan liksom väx upp sluta fega och hålla på och bete er som små jävla fjortisar och ljuga och allt vad ni i helvetet gör. VAR SOM FOLK FÖR FAN! Ska skratta åt er alla den dagen ni står där själva utan vänner och familj p.g,a hur ni beter er. Man mister bara på att bete sig som om man vore något mycket bättre än alla andra.

Ursäkta mitt argsinta humör men jag är bara så fuckedup i skallen så jag vet inte ut eller in snart. Är inte riktat till någon speciell bara till alla idioter som finns där ute, ni vet vilka ni är.

Zarabergh

Me likeeee
2009-05-27 / 20:59:07 / Allt om inget

Här är lite ögongodis och mina älsklingar (; Har inte så mycket att säga eller skriva eftersom jag är lite snurrig för tillfället och inte har ett smack intressant att komma med! LEV GÖTT.


Ford Mustang Cobra

Camaro

Chrysler

Reach out
2009-05-26 / 20:02:56 / Ord från hjärtat

What doesn't kill you
Makes you stronger.

___________________

Hjärnan är då en konstig mekanism...

You are the reason that I breath
2009-05-23 / 23:50:42 / Allt om inget

Har seriöst inget att skriva som är särskilt "intressant" för andra att läsa, så bara för att få in ett inlägg skriver jag väl om dagen dådå. Har typ inte gjort så mycket, jag och Alex vaknade kl12 så steg vi upp och åt frukost, sedan spelade vi lite, följde en sväng ner till Sävast och sedan snurra vio runt lite till affären och nån annan stans (haha), Efter de åt vi middag, kollade på tv och spelade lite till och snart blir det film time (;

Fan känner inte taggen för skolan i veckan, har typ 478 prov och 83 inlämningar. Yeah de är inte najs kan jag ju tala om men de får lov att gå det med för snart snart snart så får man en välförtjänt, lång ledighet OCH det blir ju en massa skojiga saker i sommar och inte en mattebok eller anatomibok så långt ögat når :D längta. Sov nu gott folket!

Älsklings Alex du är den bästa <3

Zarabergh

Facebook
2009-05-20 / 16:49:30 / Allt om inget

Jo fan, jag har gjort en facebook (Matilda tvinga mig) så nu är det nöten på G kan jag ju tala om! Hihe alltså, nja vet inte om det men...

Dagen var då dock bra, enda man kunde skippat var väl den sära skir guidningen eftersom de inte ens höll på en timma och det dem berättade det visste vi typ redan och gjorde vi inte så sket man väl i det! Men efter de drog man på satn med Matilda, Moa och Isabell. Vi gick om kring och kollade , Maitilda och Moa åt , kollade lite mer, blev bjuden på mjukglass (tack matilda) och chillade biffen (: Dessutom var ju vädret awsome!

Slängde mig i duschen de första jag gjorde då jag kom hem, träffade Sara en stund och hon visade sis nya BLINGBLING mobil, yeah. Najs var ju den och nu blir det att vänta på mat samt min älskii som kommer idag. Jävlat bra.

Zarabergh

Summer thanks!
2009-05-18 / 13:35:55 / Allt om inget

Jomen visst. Ge mig sommar lov nu så blir du min gud okey?
Är så jävla äckligt less skolan nu så ojoj, LOV HERE I COME!

Älsklings Alex saknar dig vännen <3

My name is Earl
2009-05-17 / 21:52:01 / Allt om inget

Japp så var man hemma från Luleå city 105.6 och helgen är över, men de är snart helg igen eftersom att man är ledig halva onsdag och restrerande dagar fram till måndag (; lite najs är ju det! Så ska inte alls klaga, fast däremot har vi mycket att göra i skolan de sista veckorna vilket inte är så roligt. Har detta att göra :

- Svenska prov (nu på tisdag)
- Matte prov ( v.22 eller 23)
- Sällskapsdjurs inlämning (vecka 23 i think?)
- Projekt och företagande prov (v.23)
- Projekt och företagande rapport (v.23)


Woosh känns som om jag glömt något, och säkert har jag de med men skit samma mycket att göra är de i alla fullaste fall och jag känner ingen direkt taggen för det kan jag ju tala om. Men men får stå ut dessa sista 4 veckor nu >_< Det var väl allt för mig då, i guess.

Zarabergh


Friday night fever
2009-05-15 / 09:36:03 / Allt om inget

Äntligen fredag får man ju ta och säga, har nyss gjort mitt älskade sällskapsdjurprov och nu snart ska jag gå och ha jätte roliga matte (Y) hehe men som tur var är de fredag och vi slutar till lunch så då är man glad ändå (: Dessutom så är de ju pizza till lunch och jag är grymt hungrig!

Ska bara hem sedan och packa sedan drar jag till luleå city 105.6 och är med min älskii <3 hihe inte alls illa det. Sedan ska vi kanske och se Knowing imorgon så det känns jälvigt najs också. Men nu ska jag önska trevlig helg och sedan typ chekca lite mera på internätet.

Trevlig Helg
Zarabergh

From where you are
2009-05-13 / 09:42:35 / Allt om inget

SItrer på skolan nu , har rast och snart ska jag gå till smådjurshuset för att ha jätte roliga sällskapsdjur med nån Mia typ. Känner inte alls taggen för skolan idag och jag var grymt jävla trött i morse också, knappt att jag tog mig upp >_< Känner mig så grymt less och vill bara ha sommalov nu, jag vet jag är gnällig men jag ids inte gnälla runt om folk så då gnäller jag på bloggen!

Sedan ska jag kanske följa En Elin till stallet idag men får se om de blir av eftersom hon är sjuk egentligen och jag vet inte om jag måste plugga på äckel anatomin heller :o åh fan vad tråkigt. Nej nu måste jag rycka upp mig ingen som vill sitta och läsa en massa gnäll inte, kan lägga ut ett roligt klipp så får man garva lite. LYSSNA för de är grymt kul.

Zarabergh

http://www.youtube.com/watch?v=50TChSN1IBc

Somebody for me out there
2009-05-12 / 14:13:59 / Allt om inget

Det gör mig ont att se dig vara så ledsen, men jag lovar dig jag ska hjälpa mig så länge du bara lyssnar och tror på mina ord det kan jag lova dig. Att inte ha dig som vän de är att missa något i livet det kan jag lova dig (: Så ropa bara på mig så kommer jag att hjälpa dig och stötta dig till du byggt upp din mur stadigt och är de nån jävel som kommer försöka riva den så kommer jag jävlat säkert att blockera vägen för denne.

Dagen har btw varit chill, praktiken klar nu så då blir det sugskola imorgon men som tur var så går vi bara full dag imorgon sedan slutar vi tidigt på torsdag och fredag! Sedan som kanske märks har jag kirrat en ny header, tycks? Blev då nöjd , får se om jag kanske kodar om något men de är om jag orkar.

Nu blev jag hungrig så jag ska fixa nå käk sedan ska jag typ plugga Anatomi, nån som vill byta? (A)

Zarabergh

Hollywoood whore
2009-05-11 / 12:40:26 / Ord från hjärtat

Hollywood whore
Passed out on the floor
Can't take it no more
I'm sorry, but the party's over

The talk of the town
Is she's goin down
I'm sorry but the party's over now

Awake by noon, drunk by four
Sucked up in the show biz
You're so lame, you're such a bore
I wanna kick your teeth in


The party is over
2009-05-11 / 12:37:22 / Allt om inget

Nu ska jag dra och mocka skit och ge mar åt elins lille ponnyhest!
Dock fick man ju också sluta klockan 11 idag så man har ju tid över (;

Chilla dirren sen då, eller ska kratta men sedan blir det chilla somfan


Zarabergh

Spring times
2009-05-10 / 19:14:37 / Allt om inget

Jofan dryg äcklig dag kan jag ju lungt säga, hälsan är ikke på topp heller men får väl se hur de känns imorgon, har ju praktik nu måndag-tisdag i Öjebyn så ganska chill det. För övrigt har helgen varit mysig tillsammans med min älskii, tack för allt vännen och tack för att du stannade när jag inte mådde så bra <3 du är bäst!

Förövrigt så idag har jag så gott som inte gjort nå nästan, känner att jag håller på att koka upp nu också måste ut i luften och och och ... göra något gaah. btw slänger in 2 härliga vårbiler på löv som håller på att spricka ut (:

Zarabergh

  


Rockets
2009-05-08 / 19:00:26 / Fotografiska intresset

Lite bilder från valborgs raketerna som jag inte förens NU lagt in på datan :


Carry me
2009-05-08 / 09:52:52 / Allt om inget

Så skönt med helg, snart i alla fall. Har bara en lektion kvar, lunch och sedan blir det hemgång (: Najs som faen, men vi får se hur de blir med planerena att dra på stan kändes lite .. inge kul. Men får i alla fall träffa min älskii idag och skönt var väl det, helvetes veckan har ju gått segare än seg kolagodis! haha men de brukar vara så då man inte varit på skolan på ett tag.

Min mage pratar en hel del också, är väldigt hungrig , eller det är jag typ jämt. Vet inte vad som hänt med min mage men den skriker bara efter mat hela jävla tiden! Den är ju sjuk, kanske har en pudel i magen som äter all min mat? Vafan en pudel, jag är grymt smart insåg jag just (Y)

Zarabergh


Soon weeekend!
2009-05-07 / 19:44:53 / Allt om inget

Så var det torsdag, ska snart dra i duschen efter att ha tränat och sedan ska jag kolla lite på sällskapsdjurskiten och sedan vette faen. Gjorde nyss en massa kategorier till inläggen men jag måste lägga in kategori kod nu.. hm ja de är intressant jag vet.

BTW jag gjorde en ny header till Agathas blogg som jag blev väldigt nöjd över! Kolla vett jag och så en sak till , om du vill ha en header till din blogg så kan du ju skirva en kommentar så kan jag kirra det (: Men först på listan står nu Johanken så de blir att fixa först till henne, men de går som yur var snabbt så de är bara att kommentera om du vill!Allt för denna dag.
p.s ett inlägg har försvunnit från min blooooooggg noooo vad händer :(

Zarabergh


Hard as steel
2009-05-06 / 13:32:51 / Ord från hjärtat

The hardest ones to love
Are the ones that needed most.

School sucks
2009-05-05 / 12:11:40 / Allt om inget

Jomen sitter nu i sata dalen och drygar och snackar med mín lilla sjukling, stackaren hoppas du blir bättre snart vännen <3 Har snart mentortid och matte, yeah jag längtar ju verkligen ELLER så inte. Men får lov att ta de och sedan har jag ju bara sällskapsdjur så får jag fara hem

Ganska chill dag ändå, slapp ju en lektion i varje fall (;

ZaraberghJAG LÄNGTAR SÅ INNIHELVETET TILL DENNA!

What do you do?
2009-05-04 / 17:45:45 / Allt om inget

Så var det måndag igen och jag är redan less, tänker bara på att jag vill ha sommar och lov så de är svårt att vara positiv, Men som tur var är det bara ca 6 veckor kvar , och bara tanken på det får mig att längta ännu mer! Gaah snacka om att jag bara vill att det ska bli grönt över allt och man ska kunna gå i shorts och linne, ligga och slappa och käka ton med glass, det är kärlek de.

Hur som helst så har jag en massa att göra i veckan för övrigt, bla måste jag plugga på anatomiprovet vi har nästa vecka, skaffa en praktikplats för måndag-tisdag nästa vecka och göra en massa frågor till projekt och företagande. Åh jag får seriöst ångest när jag har mycket saker och ingen ordning alls på det >_o Men det ordar sig nog med 99% säkerhet.

Sen har jag ju satt upp ett nytt träningsschema för två veckor framöver! För nu jävlar ska jag fixa sommarformen (; haha , så här ser den ut i alla fall:

Måndag: 30 min promenad.

Tisdag: Styrketräning Ben och mage + 5 min hopprep.

Onsdag: 15-30 min cykling.

Torsdag: Styrketräning armar, axlar, bröst (armhävningar) och mage + 5 min hopprep.

Fredag: 15 min löpning eller 30 min promenad.

Lördag: Styrketräning armar, rygg och mage + 5 min hopprep.

Söndag: Vila.

Vecka 2

Måndag: 15 min löpning + 20 armhävningar.

Tisdag: Styrketräning Ben och mage + 5 min hopprep.

Onsdag: 30 min rask promenad.

Torsdag: Styrketräning armar, axlar, bröst (armhävningar) och mage + 5 min hopprep.

Fredag: 15-30 min cykling + 20 stycken höga hopp.

Lördag: Styrketräning rygg och mage + 5 min hopprep.

Söndag: Vila.


Zarabergh


Hellyeah
2009-05-01 / 14:20:19 / Allt om inget

Jovars så var det fredag då och jag vill på bio, hihe. Gårdagen då : Ja vi drog ju då ut på Posrön jag, Alex och Ida för att kolla raketerna och ja vi fick vänta i typ 1 ½ timma för att dem segade mer än ett arsel av någon anledning. Men tillslut så smällade de av och Jävlar säger jag bara näst intill värre än nyår :o Najs som faen var de.

Nu ska vi däremot dra iväg till gamelstan och fikifika så jag skriver typ kanske mer senare nångång om jag ids så simma lugnt!

Zarabergh