Autum pics
2009-09-29 / 20:12:16 / Fotografiska intresset

Nu är ju hösten här, väldigt mycket också.
Så jag tänkte bjuda på några höstbilder jag fotade idag (:

   


Tierd
2009-09-27 / 21:35:16 / Allt om inget

Förbannat också.

Trött är jag också, sängen nästa!
(om bara Alex ville bli klar med sitt)


Losing
2009-09-26 / 18:19:25 / Allt om inget

Hallå igen! Har inte orkat skriva så seriöst nu senaste dagarna men ska försöka få iväg något vettigt idag!

Dagen började med att jag och Alex steg upp vid tolv tilden, sedan fick jag ett sms av Kalle som undrade om vi skulle på stan något idag, vi hade inga speciella planer så då for vi dit. Väl där mötte vi upp Kalle och Davve och strosade sedan omkring där ett tag, köpte en milkshake, kollade på spel och mötte en massa Luleå fans xd

Sedan har vi bara ätit och kollat på hockey, tyvärr slutade det med 3-2 till Linköping, men hoppas det går bättre nästa gång för Färjestadarna! Men nu ska jag se om jag kan få Alex på bättre humör efter förlusten (; Cya!

Zarabergh

Today's quote III
2009-09-25 / 09:50:32 / Citat

"Today is the tomorrow we worried about yesterday"
Magic fortune cookie


12.02
2009-09-23 / 12:03:07 / Allt om inget

Jaha så sitter man i satadalen i brist på annat med Moa, Matilda och Isabell och väntar på att letionen ska börja. Har haft ett av proven nu innan lunch och det var då reptilprovet, hur gick det då? Jo, det gick mycket bra! Tror faktiskt att jag spikade på alla arterna så det känns som skönt.

Men nu ska vi då ha mitt älskade matteprov som jag hoppas kan gå lika bra (men det tror jag knappast) för då blir jag ännu gladare :P Jaja, nu ska jag kolla klart på internätet och sedan bär det av till klassrummet, ciao!

Zarabergh

Waitning for the night
2009-09-22 / 20:13:23 / Allt om inget

Godkväll!
Sitter nu här och nöter lite facebook samt lyssnar på världens bästa Takida och The used, samt fösöker ta reda på vad som är en bra nybörjar reptil till provet som vi har imorgon. Ska även ta mig i matten, igen, som jag tränat lite smått på för en stund sen. Skulle verkligen vilja att mattematiken försvann från denna värld!

Men annars så har jag funderat på en tidig kväll i kväll eftersom jag typ är helt jäkla knäckt på morgonen! I morse var det inte direkt lättare att stiga upp mot för gårdagen, så jag känner att någon timma extra sömn skulle inte sitta fel. Dessutom är det ju bra att ha vilat ut ordentligt tills imorgonen så klarar jag (förhoppningsvis) proven bättre också.

Men nu har jag skrivt klart, nu blir det pet society (:

Zarabergh


Me want!
2009-09-21 / 21:30:08 / Filmklipp

Alltså ge mig en, så jävla fräna!
Otroligt söta dessutom :D



Pics from today
2009-09-21 / 20:12:33 / Fotografiska intresset

Lite bilder från dagen bara för att jag inte orkar skriva så mycket. Kan säga så här i alla fall: Jag hatar måndagar extremt mycket. Varför? Jo för att det är första dagen efter helgen och man är likamed död på morgonen. >_<

  

Nu är det höst!                                         HAHAHAHHAHAH                                                  The ål

  

Fikade på stan                      Matilda                                                Moa
och då blev det
en pucko (:

  
Matildas daim              Moas krämbulle             Kvartersbageriet


The store
2009-09-18 / 19:48:46 / Älskade föralltid

Nu blir det att gå till affären med älskii och köpa ingredienser

till våran blåbärspaj som vi ska göra snart (:

Hihe, älskar dig min ängel<3


@ the phone house
2009-09-16 / 15:08:51 / Allt om inget

Jo faen så cool som man är så skriver jag detta inlägg från the phone house. Mitt och Saras nya hängar ställe (; bara för att vi är så himla fräna och inte ni! HA, den ni.

Dock är det jävligt jobbigt att skriva på en dator somär typ 1x1 cm stor så jag trycker på typ 3 knappar samtidigt och det bliren jävligt konstig text, ehehehhe.

MEN NU dog typ Sara av sin sms signal, lets skratta åt henne för nu satte hon på en värdelös låt på högsta volymen xd HAHAHAHAHAHAHAH kul ens :P

Zarabergh

GO TO FUCKING HELL
2009-09-16 / 12:03:52 / Allt om inget

FAN VAD JAG HATAR MENSVERK!
Kan ju för helvete inte ens sitta still, jävla pain lektion med Anita hjälper ju inte heller!

Men nu är de över, lektionen alltså.
Mensverken då? Fan heller.

Be strong, good son
2009-09-15 / 17:53:20 / Allt om inget

Hmm.. vet inte vad jag ska skriva, som så många andra gånger, men ändå lyckas det bli någon slags skit till text.

Har i alla fall varit på skolan idag och snacka om att det var dryga lektioner. Först Engelska, sedan svenska och efter det matte och småföretagande A. Jippi vilka lektioner (Y) bara jävla sega och urtråkiga. Men jag överlevde dagen trots det, vilket är positivt!

Måste påpeka också att det bara blir jobbigare att stiga upp på morgonen, jag har varit helt död igår och idag. Måste göra något åt det, men vad? Läggar mig inte särsklit sent, så det kan inte bero på det. Någon som har ett tips att ge mig hur jag ska bli piggare på morgonen?

Alla tips uppskattas (;

Zarabergh


Two hours
2009-09-14 / 12:18:46 / Allt om inget

Gud så kul med ett ca 2 timmars hål. Nej inte alls, speciellt inte när man inte bor nära heller så man bara kan gå hem och typ, sova bort tiden? Men man får väl lov att härda ut. Drygar väl i datasalen ett tag till, sedan får vi väl se vad som händer. Kanske går och snackar med SYON.. det gör jag nog.

Få se nu då, jo när jag kommer hem blir det sängen dirren! Höll på att dö då klockan ringde idag fan, kändes som att jag nyss hade somnat, blä. Hatar måndagar, är lätt den värsta dagen på veckan. Någon som håller med mig?

Zarabergh


Daffy får stå för mitt humör just nu.


If I cant have you, no one will.
2009-09-13 / 16:43:29 / Ord från hjärtat


And you were,
heavens gift to the world,
you've got to live on.

-

Alexander Mattsson<3

:(
2009-09-13 / 12:28:48 / Ord från hjärtat

Jag vill inte

I'm going in, Rambo style!
2009-09-12 / 23:33:59 / Allt om inget

Hejsan bloggen, har just sett på världens grymaste Rambo med älsklingen och funderar nu på att gå och hämta oss lite blåbär med mjölk (: Gött värre!

För övrigt har jag och Alex bara varit på stan idag och letat efter en jacka till honom, vi hittade tillslut en bra jacka, för ett rimligt pris så förhoppningsvis så bli det den han köper då han fått pengar. Sedan har man ätit en god middag bestående av grillat kött och potatisgratäng, och som efterrätt blev det Ben & Jerrys. (;

Men nu ska här fixas blåbär, godnatt folket!

Zarabergh

Without you i wouldn't survive
2009-09-12 / 00:04:55 / Älskade föralltid

J a g  ä l s k a r  d i g  A l e x a n d e r


Wow...
2009-09-11 / 15:55:27 / Allt om inget

... Ja jag upptäckte nyss att det hade blivit ett litet problem på förra inlägget eftersom det inte bara var ett inlägg, utan snarare 20st. Men nu är det kirrat i alla fall så för er alla som tror att jag hade något slags dampanfall så var det alltså inte så det var!

För övrigt har jag inte bloggat särskilt bra nu den här veckan, vet inte varför men datorn har helt enelt inte lockat så mycket. Har chillat framför tv:n med program som True blood och Idol (; Måste bara säga att Idol uttagningarna kan vara väldigt roande att se, man får sig goda skratt av alla dessa... konstiga presoner.

Men nu ska jag fortsätta att surfa runt lite tills min älskling kommer, saknar honom så mycket.<3

Zarabergh


Sucks!
2009-09-11 / 10:41:03 / Allt om inget

jag tänkte bara påpeka att jag ogillar matte starkt. Jag är cool som bloggar över mobilen (h)

Big lööve
2009-09-08 / 22:03:06 / Filmklipp


Forward things
2009-09-07 / 19:08:35 / Allt om inget

Nu ska skriva upp lite saker jag längtar till för att jag inte orkar skriva annat!

26 Oktober - Höstlovet börjar.
13 November - Jag fyller 17år!
20 November - New moon har bio premiär.
25 November - Transformers 2 kommer ut på DVD (Big happyface)

Sedan kan jag inte komma på något mer, men det är säkert något mer :o

Darker instinct
2009-09-06 / 16:10:34 / Ord från hjärtat

Idag fick man höra en sak som inte alls var kul att höra, blev väldigt chockad. Visste att det inte varit så bra nu den senaste tiden men jag trodde inte de skulle händå nått sådant. Tur att inget allvarligt hände, jag hoppas verkligen att det ordnar sig för det för det är inte kul att sitta och inget kunna göra.

Men jag finns här och jag lyssnar alltid så att du vet det, om än jag inte alltid har så mycket till svar så lyssnar jag och tar åt mig. Om det fanns något jag kunde göra så gör jag det, bara du berättar det för mig.


Today's quote
2009-09-05 / 19:51:00 / Citat

"Livet är inte dagar som passerar, det är dagar du minns."
Okänd


To town
2009-09-05 / 13:35:15 / Allt om inget

Yeeees jag och Alex drar nu snart, om en kvart rättare sagt ner till stan för att köpa en present till han mamma och vem vet kanske kolla något annat (; Jävligt intressant, jag vet! Men fick bara lust att skriva något så då fick det bli ett lite oseriöst inlägg, hihe.

Nej men nu ska jag ta och göra mig klar och kolla så jag har pengar till bussen, CYA LATER ALLIGATORS!

Zarabergh


Rain, rain go away
2009-09-04 / 11:03:31 / Allt om inget

Ja det regnar som ute.. och ganska så mycket också! Har gjort det nästan hela natten också så man få vara beredd på att snart simmar man fram på gatorna istället för att gå :o Haha men vi får hoppas att det inte slutar så illa.

Ska dra till Luleå idag också, ska ta och kolla bussen nu och hoppas att jag inte behöver åka båt dit, ubåt kanske till och med för nu regnar de nästan ännu mer!

Zarabergh


And we like it!
2009-09-03 / 19:13:11 / Allt om inget

Oh yeah, vissa är ju som lediga imorgon (; Fan vad najs, och då blir det till att åka till Luleå också och träffa min Alex som jag har sakna så mycket!

Dagen har varit minst sagt otroligt tröttsam,  i tre lektioner på rad har vi bara suttit och lyssnat på lärarnas genomgångar och snack. Väldigt chill ja, men väldigt tråkigt också. Sedan sista lektionen så blev det bara att läsa och jag lyckades läsa ut min otroligt svåra engelska bok på ca 100 sidor (Y) Bra där alltså.

Men nu ska jag fortsätta att kolla på hockeyn på tv, 3-2 till Sverige just nu så de gillar vi allt. Tack och hej!

Zarabergh

Today's quote
2009-09-01 / 22:06:36 / Citat

"Lämna ditt bakomflutna framför dig."
Pumbaa


Pics from last week
2009-09-01 / 19:17:27 / Fotografiska intresset

Ja, rubriken säger som allt.
Lägger in dessa bilder nu p.g.a att jag inte hann göra det förra veckan

(och för att jag har lite att göra)

   

En get som heter keto.      Fånga fåglar. (Y)       En nyfödd kalv. (:

   
Mata Majsormar...        ... och Kungspyton!   Små och söta Skäggis ungar.

   

Hos mormor & morfar        Zara!              Söt älskling<3


damdididdam
2009-09-01 / 15:50:08 / Allt om inget

Hejsaaaaaan alla de är alex som skriver jag har hackat mig in på Zaras blogg (A) mohaha. Har inget annat för mig så jag tänkte tipsa alla om det nya All time low albumet som har kommit. Det är suuuuuuuper bra :D sååå lyssna på den tack å hej från mig.

ps. Älskar dig Zara <3





Fuckface
2009-09-01 / 08:52:58 / Allt om inget

Alltså det är som kul att komma till skloan och få reda på att första lektionen inte blir av för att vi inte har någon lärare.

AAH less jag blir, hade fan kunnat sova nu ju, hade på känn att de skulle bli något idag fan. Min magkänsla sa idag på morgonen då jag vakna att "du behöver inte stiga upp, det är ingen fara sov vidare en timma till" men lyssnade jag på den? Nej. Så klart inte.

Super fail där alltså.