Awesome car
2011-03-27 / 21:07:43 / FilmklippBara jag som tycker att det låter grymt awesome?

Stockholm > Piteå > Norrköping > Luleå
2011-03-21 / 10:58:12 / Allt om inget

Hemma från fjollträsket nu!
För en stund.

Åker till Norrköping i eftermiddag.
Kolmården ftw!

Kommer hem på Fredag.
Är hemma en vecka.

Åker på praktik i Luleå i 3 veckor
Sweet!

Snacka om att jag reser så det bara smäller om det (;


That's why we won't back down we will run it high
2011-03-17 / 13:27:34 / Ord från hjärtat


You can't fill your cup until you empty all it has.
You can't understand what lays ahead, if you don't understand the past.
You'll never learn to find out till your standing at the cliff.
You can't truely learn until you've given up on it.

Hey miss sunshine
2011-03-12 / 14:38:43 / Allt om inget

Sitter i morgonrock och morgonfrisyr fortfarande och väntar på att Alex ska bli klar så vi kan gå ut en sväng i det soliga vädret! Jag vet att jag egentligen inte är klar heller men jag är faktiskt mycket snabbare än min kära lilla man! Man skulle kunna tro att det är han som är kvinnan i vårat förhållande så seg som han kan vara att göra sig i ordning innan vi ska gå ut ;p

Men nu blev det lite panik eftersom att vi upptäckte just att det är hcokey klockan 4 redan idag så nu måste vi springa på affären och köpa mat och Alex måste fixa igång sin medicin också, fan också jag som ville ut.

Zarabergh

Go FBK
2011-03-09 / 16:39:03 / Allt om inget

Ey, what's up?

Själv sitter jag och checkar runt lite på nätet medans Alex försöker plugga religion men sitter mest bara och svär åt det, trevligt alltså (y) Är föresten grymt nöjd med gårdagens resultat i hockeyn, blev en riktig målfest där i slutet på tredje perioden och allt som allt så slutade det 7-3 till vårat älskade Färjestad. Jevla nice!

Så nu taggar vi för nästa match som är imorgon och då blir det däng på läkerolarena ;p

Ville bara säga det, CIAO
Zarabergh

Posting from Skellet
2011-03-05 / 23:45:32 / Allt om inget

Fick just reda på världens (okej, kanske lite väl överdrivet men för stunden i alla fall) roligaste nyhet på ett bra tag, trodde inte något sådant här kunde existera, men tydligen. Var bara tvungen skriva det, vet inte varför men jag kände bara att jag ville skriva av mig om det i lite kodat språk bara för att jag inte kan säga det rakt ut till någon ;p

Så då vet ni det. Eller, egentligen vet ni inget alls, bara en som vet så då var det kanske inte så roligt? Men som om jag brydde mig! Min blogg, jag skriver vad jag vill och gillas inte detta av någon männsika eller annan livsform så kan denna sluta läsa nu eftersom jag kommer fortsätta skriva kryptisk och ointressant.

Så, nu hoppas jag bara att detta kommer funka, eftersom jag kommer kunna börja leva annorlunda nu på vissa fronter om det skulle ske en sak i och med detta, vilket känns otroligt skönt då det inte varit det direkt optimala innan. Har kunnat irritera mig rätt så mycket över det, men nu verkar detta lösa sig! Fast samtidigt, kommer det hålla i sig?

JAG HÅLLER DÅ TUMMARNA FÖR DET (Y)
För det vore mycket bättre, mycket lättare.

Zarabergh

Movie time
2011-03-04 / 22:42:47 / Allt om inget

Nu ska jag kolla på den här filmen (bilden nedan), försöka prata lite med Alex, sova och vakna upp till den första underbara dagen på lovet och bara NJUTA.

Just det, ska åka till Skellet imorgon också, blir där till på söndag, träffa farfar och så. WIIIE!


Paper wings
2011-03-03 / 19:38:09 / Allt om inget

Oj så jobbig den här dagen har varit. För det första så var jag as trött tack vare att jag somnade lite sent, för det andra så hade vi skit tråkiga lektioner hela dagen och att ha Anita sista lektionen var VERKLIGEN ingen höjdare. Blev inte så mycket gjort kan jag ju meddela, blev rätt mycket svammel från min och Moas sida haha.

Så nu sitter jag och försöker nöta in lite Rise Against låtar tills vi ska till Stockolm, är inte länge kvar nu och skoja inte jag längtar! Anledningen till varför jag "nöter in låtar" är för att jag hatar att se artister/grupper utan att kunna sjunga med i låtarana, det är ju fan det som är blande det bästa då man är och ser koncerter.

Haha blir mycket fara fram och tillbaka nu den här månaden. Först åka till Stockholm den 18:e över helgen och nästan direkt när vi kommit hem åka på studieresa till Kolmåden, vecka 12 då. Så det blir ett jävla farandes upp och ner i vårat avlånga land på bara två veckor, men inte klagar jag! Det behövs en liten brytning från min just nu väldigt långtråkiga vardag, behöver lite action ;D

Men nu ska jag ta och spela lite för internet hade inte så mycket roligheter att bjuda på idag verkar det som.

Zarabergh

BEER
2011-03-02 / 21:39:49 / Filmklipp