So believe me when I say, you're the one
2010-08-31 / 22:00:16 / Ord från hjärtat


I need you right here, by my side
You're everything I'm not in my life.
We're indestructable, we are untouchable
Nothing can take us down tonight
You are so beautiful, it should be criminal
that you could be mine.

And we will make it out alive
I'll promise you this love will never die


No matter what, I got your back
I'll take a bullet for you if it comes to that
I swear to God that in the bitter end
We're gonna be the last ones standing

Hard enough to know what I really want
2010-08-29 / 20:28:43 / Allt om inget

Sitter och lyssnar på världens bästa Plaan three och tråkar, åt nyss en bit av min hallonpaj jag gjorde igår och fösöker sms Alex som inte vill svara. Bleeh på honom.

Hade kanske tänkt kolla på lite Burn notice nu när jag ändå inte har något annat vettigt att göra så jag i alla fall kan få tiden att gå lite.

Kan ju i alla fall säga att jag var ju och såg Toy Story 3 igår med töntgänget, och den var verkligen bra ;p Garvade som fan där ett tag, den var absolut värd en klar 5:a! Sen då så när jag kom hem satt jag och drygade bra länge innan jag fick prata med Alex igen och innan jag sov hade klockan tickat iväg lite väl mycket. Oups!

Men men, idag har ju vädert varit på topp (eller så inte) och vi har varit förbi mormor och morfar för att gratta mormor som fyller år, säger grattis till henne än en gång (: Sen hamnade jag här igen för att spendera kvällen på samma sätt som efter bion igår. Fan vilket liv jag har.

Zarabergh

Rip tide
2010-08-25 / 21:57:01 / Allt om inget

Egentligen har jag ingen alls lust att blogga, men bara för att jag inte har bättre för mig så slänger jag in några rader så jag får klaga av mig lite.

Är så grymt trött så det blir att sova typ snart, är totalt depprimerad tack vare följande:
1. Sommaren och lovet är slut
2. Skolan har börjat om
3. Vädret är jäklat piss
4. Känner mig allmänt jäkla blä bara. Känns inte alls som en bra start på teminen.

Sen brukar jag ju alltid ha en dum vana att inte kunna sova natten innan skolan börjar om efter ett lov, vette faen varför men det bara är så. NU för en gång skull så var det inte på det viset och jag blev riktigt glad! Men... Såklart, det inte gick att komma ifrån ändå för då sov jag istället dåligt inatt. Jätte kul.

Så jag ska sova nu snart, ska bara vänta på ett samtal av Alex sen snarkar jag!
G'natt världen och skit vädret.

Zarabergh

Old enough to know, but too young to care
2010-08-24 / 14:52:35 / Allt om inget

Åh orka skolan till kvart i fem, VARJE tisdag och torsdag fram tills... Jag vet inte när.

Hej jag har snart (om 2 timmar) gått klart min första dag i skolan och jag är helt överlycklig. Har inte varit en särskilt jobbig dag så men jag måste ju stanna här tills jävla kvart i fem med ett hål på 2 timmar innan sista lektionen :C Usch alltså, ingen bra start på den här terminen enligt mig! Fast visst, det kunde ju ha varit värre.

Inte klaga nu, vara positiv för när jag kommer hem ska jag kolla på sensate avsnittet av True blood och sen bara gör ingenting. Det är något jag gillar allra bäst (ibland)


The time is 21:49
2010-08-18 / 21:49:09 / Allt om inget

Okej jag har egentligen inte något speciellt att skriva, men jag har som så lite att göra för tillfället så jag drar iväg ett inlägg i alla fullaste fall!

Sitter och surfar runt på internätet och lyssnar på banditen, åkte hem från Luleå idag eftersom jag har tid hos frissan imorgon ÄNTLIGEN. Mitt hår är som lite slitet efter sommarens alla aktiviteret och soliga dagar. Just det! Måste ju skriva att herr Robin "pac-man" Gerdin fyller ju faktiskt 20 hela år idag, så stort grattis (igen).

Och eftersom han fyllde år idag så for jag och Alex, Davve, Antey och Janne och grattade honom idag, det blev att kolla lite roliga videon först, käka ute på Hertsön och sedan en bit tårta att avsluta med! Dessutom fick Gerdin en jätte coowl present där man kan göra frysta glas av drickor/vatten som man sedan kan dricka ur :D Kuwlig värre!

Nej, nu ska jag dra mig och stoppa på lite Burn notice innan jag sover.
Ångesten kommer krypande så jag måste få bort tankarna.

Zarabergh

Inception
2010-08-15 / 15:21:39 / Allt om inget

Att gå i morgonrock hela dagen är gode skönt alltså.

Igår var man och såg på Inception och jag måste faktiskt hålla med kritikerna att den var grymt bra! Det är en lite tankekrävande film men så länge man bara förljer med så är det inga problem. Riktigt bra effekter, bra blandning av prat och action också självklart en gnutta romantik (som så gott som alla fimler "måste" ha för att funka) så den får 5 starka zebror av mig (:

Så, något annat hade jag inte att skriva just nu. Ska fortsätta hänga runt i morgonrocken nu och ta mig an lite Halo spelande med älsklingen.

Zarabergh


Jag <3 Munkar
2010-08-11 / 18:03:55 / Fotografiska intresset

Jag älskar verkligen munkar, isch så gott det är <3

SÅ JÄVLA GOTT, VILL HA ALLT JU!


VAMPIRES SUCKS!
2010-08-10 / 12:15:06 / Filmklipp


Wedding
2010-08-08 / 17:46:01 / Allt om inget

Så var man hem-kommen från Skellefteå efter att ha varit på bröllop igår då. Mycket trevligt var det och brudparet var ju alldeles underbart snygga (; Åt väldigt god mat, kollade på folk som dansade, lekte lekar och lyssnade på musik och annat roligt. Slänger upp en bild på brudparet som avslut!

OCH JUST DET!
Har ju jobbat klart nu (äntligen) så nu blir det bara slapp och annat resterande dagar innan lovet tar slut och helvetet börjar om igen. Men oj vad jag längtar efter mina pengar som inte kommer förens i slutet på månaden -.-

Zarabergh


PDOL
2010-08-02 / 19:38:33 / Allt om inget

Jag blev förvånad fast jag inte borde blivit det, PDOL levererade som vanligt med awesome musik och med riktigt trevligt sällskap!

Har headbeangat så jag haft ont hela helgen i nacken, ätit munkar, lyssnat på massor med bra musik och diggat arslet av mig, skrattat som ett psyk, ramlat och tagit dör på mitt knä, åkt massa karuseller, fått über mycket fart av en turk i virvelvinden, ätit gott (riktigt sent/tidigt under ett dygn), haft tre "campers" på min gård och helt enkelt haft så otroligt jävla kul!

Ja, det där är bara en del av allt jag kommer på just nu! Tackar som fan för denna helg och hoppas på att det ska kunna göras om nästa år igen (:

DURKA DURKA FJÄRIL!

Zarabergh