Things I hate
2011-05-31 / 20:19:54 / Ord från hjärtat

Det finns några saker som jag nästan exploderar då jag upplever dem.

1. Folk som ljuger - den jäveln som ljuger den har inget liv och borde ta och skaffa sig ett.
2. Folk som jämt ska lyssna på "ALLA ANDRA" och gör som dem - men för fan vem bryr sig om "ALLA ANDRA" lev som du vill och som du tycker känns bra och skit fullständigt i hur "ALLA ANDRA" gör.
3. Folk som lovar något men inte håller det- att du lovat någon något och sedan göra totalt tvärttom är så jävla idiotiskt. Varför ens lova något i om du ändå inte kan hålla det?
4. Folk som är bortskämda - dem som får allt dem pekar på utan att ens lyfta ett finger själva, oj så långt dessa människor kommer komma i livet. NEJ!
5. Folk som trycker ned andra för att må bättre själva - det är så jävla patetiskt att den som gör sådant inte är värd att ha någon närstående alls.
6. Folk som är dåliga vinnare - som om inte dåliga förlorare var nog, men dem som är dåliga vinnare är 1000 gånger värre. Kaxar och predikar om hur bra dem är på något imponerar inte ett skit på någon.
7. Folk som retar andra men inte kan bli retade själva - wtf är problemet? Retar/är taskig mot andra så kan du vara beredd på att du får tillbaka, bli då fan inte sur och börja lipa om det pucko.
8. Folk som är otrogna - var för fan inte i ett förhållande om du inte ens kan hålla dig till din partner, det finns INGEN och då menar jag INGEN bortförklaring till att vara otrogen.
9. Folk som super/röker bara för att de tror att det är "coolt" - man behöver inte det för att få "status" på något sätt, det ger bara motsatt effekt om du tänkt det.
10. Folk som kommer och klagar i efterhand - när man i en grupp har bestämt sig för något och någon som suttit tyst och inte sagt ett skit i efterhand kommer och klagar. Du hade chansen att säga något men sa inget DEAL WITH IT.

Things and more things
2011-05-29 / 21:36:06 / Allt om inget

Hade tänkt dra en snabb blogg, men frågan var bara om vad jag ska skriva om...

Jag kan ju alltid skriva om vad jag gjort idag, som är så extremt intressant och som alla andra bloggare jämt gör. Jag kan recensera lite godis, eller varför inte maten jag åt till middag på 1906 och bilder på det?

Slänga in ett klipp från youtube som jag garvat till i stora doser under denna extremt tråkiga dag. Berätta om allt jevla snask jag ätit i helgen som fått mig att känna mig som en ballong. Egentligen vid närmare eftertanka kan jag skriva om rätt mycket! Kommer jag göra det? Jo faktiskt, men väldigt snabbt och enkelt.

Idag - har jag inte gjort ett skit, kollat på youtube ungefär sen jag vaknat till liv.
Godistest - kexchoklad banan är nu testat och kommer på andra plats efter blåbär (hallon får en hederlig 3:e plats)
Mat - åt morsdag middag på 1906, oxfilé och vit chokladkladdkaka. 5/5 stars to both!
Lyckades stoppa i mig - ett paket ballerina kladdkaka, pringles, kexchoklad, glass, grillmat, kladdkaka och te.
Videoklipp:Jag har blivit smosh-beroende

Ice cream time!
2011-05-28 / 21:18:01 / Allt om inget

Blev en tripp till affären, där köpte vi oss lite gräddglass och när vi kom hem kokade vi egen chokladsås till topping samt krossade havreflarn med jordgubbssmak. Det var riktigt gott (: Till er som också blev sugna på att göra egen shokladsås så har ni världens enklaste recept här:

1 dl mjölk
1 dl kakao
1 dl socker
2 tsk maizena

Koka upp allt under omrörning och ställ sedan in det i kylen så att dert svalnar i ca 10-15 min. Sedan är det bara att ringla över glassen och njuta!


Live, let go and live on
2011-05-23 / 20:29:56 / Ord från hjärtat

Inget ska då gå för lätt, det är något jag lärt mig under de 18 år jag levt. När saker börjar luckra upp sig och livet för några sekunder känns lätt så är det alltid något som ska komma och sätta stopp för det, det slår som aldrig fel.

Så det är bara att lära sig och att vara beredd på det. Nästa gång det känns lätt, försök att inte bli för fäst vid den känslan för det kommer snart komma något och slå dig i bakhuvudet och säga "Livet ska inte vara för lätt vet du"

Ett tips till er som nu läser det här: Kom ihåg att inget varar för evigt, njut av det så länge det varar men bryt inte ihop totalt när den där sköna känslan vänder och tyngderna växer på dina axlar. Försök bara att kämpa dig igonom det! Ruska av dig det och fortsätt frammåt så kommer du träffas av ännu en ljusglimt och åter igen få se det bra som livet har att erbjuda för den som orkar ta sig igen det som tynger dig (:

Zarabergh

Cuttcuttcutt
2011-05-20 / 17:43:02 / Allt om inget

Jag har klippt mig
Jag blev inge nöjd


Typsikt mitt jävla cp hår -.-
Alex ville vara med i mitt blogg inlägg så här får du vara med -> (  Alex   )


Zarabergh

Spring times
2011-05-18 / 17:42:29 / Fotografiska intresset

Jag älskar våren, för det betyder att det snart är sommar och det gillar jag ännu mer (;

Breaking the habit
2011-05-17 / 22:38:19 / Allt om inget

Nu är det klart, inga fler prov, inga fler inlämningar och inga mer nationella. Oj så skönt! Känns som världens befrielse att fram till studenten så kommer jag bara kunna chilla efter skoltiden och inte behöva tänka på något prov eller inlämning som ska in till någon viss dag. Livet leker för tillfället.

Och studenten, alltså jag har nog inte riktigt fått in det ännu att när jag går ut den 10 Juni kommer jag inte komma tillbaka till Grans sen, kanske för att hälsa på men inte för att fortsätta mina studier där. Det känns...Jag vet inte, både bra och dåligt. Bra för att nu är äntligen gymnasietiden över och jag går ännu ett steg närmare mot en full utbildning till djursjukvårdare. Dåligt för att jag verkligen älskar Grans!

Människorna, lärarna, maten, miljön, djuren ja allt är nästan bra på den där skolan. Det är några få lärare som m aninte tycker om och kanske någon dag man blivit less på att måste gå mellan smådjurshuset och skolbyggnaden då det varit -20 grader kallt. Men i det stora hela är det verkligen den bästa skolan man kan tänka sig.

Så det känns sorgligt att lämna det där stället, så snabbt har tiden gått också. Tre år bara försvann åt ingen stans. Men nu ska jag försöka se det positiva och inte gå och gräva ner mig i det dåliga för jag har fått mig minnen för livet och lärt känna underbara personer så jag kan inte bli mer lycklig egentligen (:

Zarabergh

SPLAT
2011-05-16 / 22:27:55 / Allt om inget

Jag har lyckats döda min första mygga för i år, men knappast den sista.
DÖD ÅT MYGGENJEVLARNA.

Så då vet ni det!R.I.P myggan, eller så inte ;pPPPPpp

Caribbean
2011-05-14 / 17:00:09 / Allt om inget

Marabou har gjort det igen. Fårr mig förälskad i ännu en limited edition smak. Fan vad jag hatar dem.

För er som inte hunnit med att smaka den eller som inte har en aning om vad jag pratar om så är det på et viset att Maraboushar en nyhet som heter "Caribbean" och är smaksatt med kokos och torkade bananbitar. Jag var lite skeptisk till den först men eftersom jag älskar att testa nya saker så ville jag ändå ge den en chans. Det skulle jag inte ha gjort.

När jag tagit chokladkakan och vi var på väg att betala säger Alex "Åh nej Zara, det är en limited edition" Jag suckar och säger "Skit samma, den kanske inte är så god" men så fel jag hade. Jag har haft sådan otur när det gäller det här med "limited edition" saker så jag har försökt att inte köpa det i allt för stora mängder då jag blir så grymt förbannad då det väl försvinner, men nu kunde jag inte hålla mig.

Först Pepsi chill, sedan Daim berry flavor, sedan Marabou summer och nu denna. BLIR TOKIG!

Min slutsats av detta: Testa gärna Marabous nya smak, men var beredd på att bli förälskad och förkrossad.

Zarabergh

Så ser djävuls chokladen ut - nom nom nom


Fast
2011-05-08 / 22:33:47 / Ord från hjärtat


Min säng känns alldeles för stor utan dig.

Usch för att helgerna ska gå så snabbt jämt...

-
Saknar dig vännen