Another place to call home
2012-09-30 / 20:00:00 / Allt om inget

Här är ett annat fint ställe som jag gärna skulle flytta till.
Drömma går i alla fall..


So rescue me
2012-09-23 / 14:33:00 / Ord från hjärtat

Uppehåll på bloggen ja, tiden har inte räckt till helt enkelt. Har inte ritkigt haft något speciellt att skriva om heller, eller egentligen så finns det saker jag hade kunnat skriva om. Men jag är för lat för att börja bara.
 
Jobbar på med livet, hoppas på att morgondagen bjuder mig på något mer än den nuvarande. Drömmer mig bort till andra platser men försöker njuta av det som är och det jag vet komma skall inom en snar framtid.
 
That's it for now.
 
"I've got one good reason to keep you on your feet.
I got another in the back, home in a seat"

Cabin in the woods
2012-09-01 / 17:13:16 / Recensioner

Förra helgen såg jag den äntligen, var lite seg med att skriva ner något likt en recension men nu kommer ett inlägg i alla fall. Bättre sent än aldrig!
 
Jag hade väldigt höga förväntningar på den, vilket inte alltid är så bra då jag för det första knappt visste något om filmen (det enda jag hade fått reda på såg jag på den allra första trailern som släpptes). Eller ja, det är väl oftast inge vidare egentligen då de oftast är svårt för filmen att komma upp till dem förhoppningarna.
 
Men den här gången var det inte så, jag visste att det var en annorlunda film och av det jag sett så tyckte jag den såg riktigt bra ut, och så rätt jag hade. Till viss del. Allt som jag trodde den handlade om var däremot inte rätt för fem öre, den överraskade gång på gång, scen för scen. Den var inte komplicerad, den var inte som någon skräckfilm jag tidigare sett eller hört talas om. Den står för sig själv.
 
Ja, jag var väldigt nöjd efteråt, det enda negativa var kanske att alla skådisar inte direkt var av "Oscars-material" men i en sådan här film är det verkligen inte nödvändigt. Den var verkligen bra ändå, och till alla som tänkt se den ska jag ge ett litet tips. Undvik allt som heter trailers, artiklar och annat som förutsäger filmen. Det kommer bli en mycket bättre upplevelse om du inget vet. Och då menar jag mycket.
 
Drive to a cabin in the middle of nowhere they said.
It'll be fun they said.

In life you can't come in last place
2012-09-01 / 01:34:48 / Allt om inget

Dagens humör: Omotiverad, men glad.
Dagens låt: You me at six - Rescue me
Dagens tv-serie/film: Hockey!
Dagens citat: "Sometimes you kill the dream by trying to conceive it in your imagination.
My process of making my way in the world is to put one foot in front of the other."
Dagens video:  LOKI'D
Dagens sämsta: Det gamla vanliga, vädret...
Dagens bästa: Det blev vinst för de bästa i hockeyn (;
Dagens lsknjgfl: Känns förjävligt att sommaren är slut, den bara regnade bort.
 
Dagens bild:

Lovely song indeed.