The twentyfourth december
2012-12-24 / 19:38:32 / Fotografiska intresset

Då var julaftonsdagen kommen, massor med barnmat (julmat) har jag ätit, kollat på Kalles jul och öppnat julklappar. Det gamla vanliga alltså. Kusinerna och min morbror från Arvika är med oss i år också vilket är himla trevligt, har aldrig varit så ompysslad som de gånger jag träffar min kusin Meja.
 
Må nu julen vara god för er alla, bilden för den sista dagen blir på min förväntansfulla lilla kusin, Samuels otroligt  vackra paket till Niklas och våra nissar som delade ut paketen. Jod gul allihopa!
 

The twentythird december
2012-12-24 / 14:15:29 / Allt om inget

Jag och Alex öppnade julkapparna vi fick av varandra när vi vaknade, sedan var det mys som stod på listad för resterande dag. Vi klädde även granen på kvällen innan jag drog mig hem till Piteå. En bild på den fina, gröna skapelsen kommer här!
 

The twentysecond december
2012-12-24 / 14:00:03 / Allt om inget

Världens tröttaste dag, ville inte gå ut alls. När jag sedan insåg att det var närmare -30 grader också blev jag inte direkt mer sugen på att ge mig ut bland tusen förvirrade människor. Slå sig medvetslös med en tegelsten hade varit skönare. Men icke, vi gav oss ut och julhandlade det sista som var kvar, som inte var det det minsta kul. Tycker inte om människor, absolut inte vid stora högtider. Kalabalik var än man gick. En bild på mig och Alex nedan från den hektiska dagen.
 

The twentyfirst december
2012-12-24 / 13:30:00 / Fotografiska intresset

En trevlig dag indeed, fick mig några bilder på solens nedgång och skiftande färger på himlen. Vackert värre!
 

The twentieth december
2012-12-21 / 00:56:00 / Fotografiska intresset

Fick en några viktiga saker gjorda idag, var förbi arbetsförmedlingen och pratade med min handledare och sen tog jag en sväng till farmor och fick lite papper utskrivna, då vår skrivar är gammal, dålig och inte vill vara med. Lite rackel blev det ändå dock. Dagens bild blir i alla fall på en skata som jag såg sittandes i en rönn på morgonen. Den såg ut att frysa så som det burrade upp sig där den satt.
 
Brrr!

The nintheenth december
2012-12-21 / 00:47:27 / Allt om inget

Bra dag, jag och Sara var och tog oss ett träningspass på gymmet, sedan åt vi och gick på julklappsjakt. Hittade oss hårfärg gjorde vi också, så på kvällen blev det färgning för oss båda (Sara, hon kan det där hon). Skönt att jag har min privata frisör som fixar det till mig. Dagens bild blir på oss båda då vi var klara på Sensia! Nice dude.
 

The eighteenth december
2012-12-19 / 00:26:55 / Fotografiska intresset

Trevlig dag. Min kära vän Moa var till Piteå idag så jag fick träffa henne och ta en fika innan hon och hennes kompanjon Sussi drog vidare mot Luleå. Det var kul, var länge sedan jag träffade henne, ja senast var då Marcus var och körde folkrace här. Sen bjöd väl inte dagen på mycket mer, en ny bild på ett ljus och min tomtefigur i bakgrunden syns på dagens bild. Värmeljus är riktigt nice.
 

The seventeenth december
2012-12-19 / 00:16:12 / Fotografiska intresset

Jag är så dålig på detta! Missade en dag till, alltså skärpning nu för tusan! Bilden för gårdagen blev i alla fall på mitt medelemskort jag fick med posten från Djurens rätt. Trevligt att de skickar och håller en uppdaterad så mycket som de gör, jag känner mig verkligen som en stolt djurfadder. Så mycket mer hände inte, var till Lernia på morgonen, tänker inte rabbla mer än så i alla fall. Tråkigt att läsa om min trista dag. The end.
 

The sixteenth december
2012-12-17 / 15:56:07 / Allt om inget

Tog ingen bild för den här dagen... Så en random bild åker fram istället.
Done.
 

The fifteenth december
2012-12-17 / 15:47:00 / Allt om inget

The Hobbit-dags! Äntligen, filmen var stålande och levde absolut upp till mina förväntningar. Alla vi som var och såg filmen tillsammans kan nog vara överens med det faktiskt. Mer än så ska jag inte säga heller i det här inlägget, resterande intryck från filmen får läsas i nästa inlägg (eller något inlägg framöver i alla fall). Bild på min billjett lägger jag upp däremot.
 
Inte allt för skarp mobilbild får banne mig duga.
 
 

The fourteenth december
2012-12-17 / 15:38:00 / Allt om inget

Lat helg indeed. Dålig på att uppdatera, ska försöka hålla mig till ett inlägg per dag från och med nu, det började som så bra. En dag som den fjortonde blev det i alla fall att spela tillsammans med Alex det nya legospelet, lite förberedande inför The Hobbit som vi var och såg på dagen efter, ska skriva en mindre recension av den filmen också i ett kommande inlägg!
 
Charmiga små spel de där legospelen.
 

The thirteenth december
2012-12-15 / 00:21:00 / Fotografiska intresset

Ja just det... Den här dagen var inte den bästa. Började helt okej, fortsatte bra, blev mindre bra, slutade helt okej. Vet inte vad jag ska skriva riktigt mer än att bilden är då på mig och Saras mongo till kelsjuka katt som kom och lade sig med mig medan vi kollade på European Trophy, så puttinuttit!
 

The twelfth december
2012-12-15 / 00:12:00 / Allt om inget

Dålig på att hålla mig till att lägga upp en bild per dag, men så går det när man har mycket annat att tänka på. Nu kommer jag lägga upp tre inlägg för de tre dagarna jag missat istället. So let's start!
 
Bilden som jag tog för onsdagen får blir denna, var påväg från körskolan och knäppte en blid som hastigast då jag gick över bron från sjukhuset mot badhusparken. Dålig kvalla fick det också bli eftersom jag inte hade min kamera med mig. Mobilbilder är great.
 

The eleventh december
2012-12-12 / 00:47:00 / Fotografiska intresset

Idag då, lika lite hände ungefär som igår. Så en mindre kul bild detta inlägg också. Conturan har bokstavligen gått varm idag (härliga tjugo minus gick temperaturen ner till under dagen) och bilden blev därmed på de dansande lågorna inne i kaminen. Trevligt, trevligt.
 

The tenth december
2012-12-12 / 00:33:00 / Fotografiska intresset

Jahapp, så missade jag ännu en dag. Men jag gråter inte (troligtvis ingen annan heller), men sedan så har de två senaste dagarna inte innehållit att för kul saker. Följande bild blir därmed inte så rolig; en bild på mitt kollegieblock och pasta som kokar i bakgrunden! Fick nämligen den stora äran att laga middagen igår och medan jag stod där och väntade på att allt skulle bli klart, tog jag tillfället i akt och pluggade lite. Woosh.

Säkerhetskontroll var det ja!

The ninth december
2012-12-09 / 23:27:00 / Allt om inget

Ingen bild knäppte jag idag. Det var ingen kul dag, fanns inget roligt att ta en bild på.
Ger er en bild på vädret. Ja, hela nästa vecka ser det ut att ska snöa.

Kill me.
 
Men Zara! På tisdag ser det ut att ska bli sol i alla fall.
NÄMEN, så trevligt.

The eighth december
2012-12-08 / 16:35:43 / Fotografiska intresset

Rayman Origins, har spelat det spelet en del. Det är riktigt roligt! Älskar den knäppa musiken och ljuden alla konstiga filurer har. Räddar små rosa bollar, slåss med fåglar och samlar på sjungande...saker, med min blåa grodliknande gubbe. Dör gång på gång på gång också. Gud förbannat.
 

The seventh december
2012-12-07 / 22:03:00 / Fotografiska intresset

Har inte så mycket att skriva om dagens bild, var en lugn dag idag och kvällen kommer bli lugnt också. Ska kolla på lite serier och sitta uppe länge inatt för att kolla på VGA tillsammans med Alex. Så dagens bild blir enkel, ett ljus som då får representera en mysig kväll med lätta tankar. Trevlig helg gott folk!
 

The sixth december
2012-12-06 / 20:30:00 / Fotografiska intresset

Det fortsätter att snöa. Jag vill som inte ha mer snö nu, tycker att det är alldeles lagom. Kommer det mycket mer så måste man skotta och jag hatar verkligen att skotta. Det är bland det tråkigaste som finns, fysiskt är det  inte så jätte farligt kan jag tycka (varierande dock, inte är det lätt att skotta kramsnö till exempel), men psykiskt sett är det desto värre. Totalt värdelöst.
 
Så snälla vädergudar (om nu några sådana existerar det vill säga) mer nederbörd behöver ni inte skicka ned till oss här i Piteå!
 

The fifth december
2012-12-06 / 00:10:00 / Fotografiska intresset

Cheeses vad veckorna går snabbt, tyckte nyss att det var måndag, imorgon är det redan torsdag. What the hell, jag har då inte haft mycket för mig de dagarna som har passerat, så jag förstår inte riktigt varför tiden tycks gå så snabbt. Räcker det inte med att tiden går snabbt då man har roligt, ska den börja gå snabbt då man har tråkigt nu också?!
 
Nog med nonsens, dagens bild blir på mina hyfsat lyckade naglar som jag pillat på med hos Amanda ikväll, jag är inget för det här med att pimpa naglarna normaltsett (äger endast ett nagellack som jag använt en ynka gång i hela mitt liv) men det var lite kul att experimentera och pyssla på med det måste jag då säga!

Blip-blopp-blip-blopp-blopp!

The fourth december
2012-12-04 / 19:21:23 / Fotografiska intresset

Idag var en bra dag. Jag somnade nervös som bara den, vaknade nervös som fan. Skummade igenom hela körkortsboken innan jag traskade iväg i kylan mot trafikverkets lokaler. Fick vänta en stund. Hatar att vänta, gör bara att nervositeten bygger upp ännu mer. Men det gick bra, jag klarade teoriprovet. Så nu är bara den perversa uppkörningen kvar. Så jag fortsätter att vara nervös...
 

The third december
2012-12-04 / 18:52:00 / Fotografiska intresset

Ja det sprack direkt det där med att få iväg ett inlägg per dag men en enda bild och en kort text. Inte godkänt alls. Men vad man kan göra då första försöket spricker är ganska enkelt, börja om och jobba hårdare för att upprätthålla andra gången!
 
Det gör jag därmed och kastar in en bild från gårdagen då bakning stod på schemat. Blev en kladdkaka och en dos med chokladtryffel. Receptet på tryffeln fick jag av min goda vän Amanda,hennes blogg tycker jag ni ska kika in på också.
 

The second december
2012-12-02 / 16:12:00 / Fotografiska intresset

Idag tillägnar jag en bild åt snön, för nu har den faktiskt kommit på riktigt. Det snöade hela kvällen i fredags och sedan dess har det singlat ner en och annan flinga till både igår och idag. På sätt och vis är det rätt skönt, det får dagarna att kännas lite ljusare, men det behöver absolut inte komma något mer nu. Jag är nöjd.
 

Your under attack, but your spirits not broken
2012-12-02 / 01:43:29 / Ord från hjärtat

Hijacked when you weren’t looking.
Behind your back, people are talking.
Using words that cut you down to size.
You wanna fight back, its building inside you.
Holding you up, taking you hostage.
 
Yeah, It's worth fighting for.
They’ll try to take your pride, try to take your soul.
They’ll try to take all the control.
They’ll look you in the eyes, fill you full of lies.
 
Believe me, they’re gonna try.
So when you're feeling crazy and things fall apart.
Listen to your head.
 
Remember who you are.

The first december
2012-12-01 / 23:11:00 / Fotografiska intresset

Hade tänkt göra en lite annorlunda grej för att liva upp min blogg lite. Ska från och med idag, den första december, dokumentera varje dag med ett fotografi som representerar var dag fram tills jul.

Tycker att det var en ganska trevlig idé som min stackars hjärna åstadkom idag, bara sådär. Till denna dag blev det att fånga en bild på en julstjärna, för idag åkte julpyntet fram här hemma. Det är en av det bästa sakerna nu under dessa mörka tider, när julbelysningen sätts upp. Mysigt värre!

Så, tillsvidare.. Challenge accepted!