That's so great!
2009-11-30 / 10:22:09 / Allt om inget

Fick en trevlig överraskning imorse då jag kom till skolan, det visade sig nämligen att Antia var borta idag så vi hade inte henne nu på morgonen. Det var en sak, sedan var det så att Micke också var borta så vi hde inte heller honom idag. Då fick det bli Ellinor som (somvanligt) fick hoppa in istället och då sa hon att vi kunde ha engelska fram till lunch, sedan fick vi sluta! Det var den andra saken då (; Gissa om jag blev lycklig!

Skönt med en kort dag måste jag säga, då man kan gå och lägga sig när man kommer hem igen (Y) Vilket gillas starkt, har ju ett jobbigt prov att träna på i veckan så det är bra om jag får lite extra tid så jag orkar. Dessutom var jag så trött i morse så det skadar nog inte att jag vilar en timma eller två ;D

Nej, nu ska jag försöka bli klar med min short story som handlar om när svampbob mötte tomten, ciao!

Zarabergh


She glared at me..
2009-11-23 / 14:23:31 / Citat

"Just like an angry kitten that belives i'ts a tiger"
Edward Cullen - Midnight sun


New moon
2009-11-22 / 22:24:39 / Allt om inget

Godkväl alla blogg läsare, kom just hem från Luleå. Känns bra att vara ledig imorgon tack vare att man var på skolan i lördags. Ja, det är sant. Jag var på skolan i lördags eftersom att det var öppet hus för blivande elever och då skulle vi tydligen vara där och hjälpa till i smådjurshuset. Gick då bra trots att jag helst hade skippat det.

Hur som helst så efter att vi slutat så tog jag första bussen till Luleå och min Alex<3 Hade en super mysig kväll med att bara chilla och kolla på Twilight. Eftersom vi skulle se New moon idag tänkte vi att då passar det ju perfekt att kolla ettan innan (:

Idag så blev det då att kolla på New moon och jag ångrar inte det! Den var jätte bra, dock tycker jag att dom har förvrängt en del saker att verka bättre än vad det egentligen är i boken, men den var i allafall bättre än ettan eftersom i ettan hade de gjort om så mycket och ändrat så mycket som det inte var i boken.

En klar femma får den ändå (y)
Och älskling, jag älskar dig och saknar dig redan så jäkla mycket, du förgyller verkligen min dag<3

Zarabergh


Och självklart blire det en bild på filmen (min favorit dessutom!)


Laugh time, yes please!
2009-11-20 / 11:18:02 / Allt om inget

Alltså dessa serier, omg säger jag bara OMG xd

 

(Klicka för att förstora)

I made it
2009-11-20 / 09:28:43 / Allt om inget

Hemskt.. har hål fram tills efter lunch och jag kan ju meddela att det suger.

Har suttit i datasalen med Lina och Alex nu i ca 1 timma nu och man blir nog kvar ett tag till bara för att ha något att slösa bort tiden med. Dock drygt som faen men bättre än att sitta och stirra in i väggen.

Dessutom slutar jag inte heller förens vid 4 idag -.-' Tack vare att vi har jour, och ännu en sak är att jag går skola imorgon! Visst är det hemskt, men det är för att vi har nån jevla "öppethusdag" där blivande elever ska komma och följa oss när vi har lektion och då måste vi vara där. Blääsh på det, men en himla tur att vi i alla fall är lediga på måndag.

OCH en annan sak: JAG LÄNGTAR TILLS PÅ SÖNDAG! DÅ BLIRE NEW MOON FÖR MIG OCH ÄLSKII (:

Zarabergh

Phenomenon
2009-11-15 / 15:45:56 / Citat

"I was embarrassing how my world suddenly seemed to be empty of everything but her-my whole existence centered around the girl, rather than around myself anymore."

Edward Cullen - Midnight sun


Sweet seventeen
2009-11-14 / 18:22:15 / Allt om inget

Alltså jag är allt för dålig på att uppdatera nu för tiden har jag märkt. Orkar helt enklet inte med datorn längre så det blir inte så mycket blogg då heller. Så synd är ju de för alla som läser (; Haha!

Igår så fyllde jag finaly 17 då och den tillbringades först på praktiken till kl 18.00, tog då bussen hem Till Alex och drog en snabb dusch samt fick mig en tårtbit som hans mamma köpt till mig, så snällt! Efter det så for vi iväg på bio och kollade på 2012 och snacka bra effekter :o Dock hoppas jag verkligen inte att något sådant kommer hända den närmsta framtiden, mycket bra var den i alla fall.

Sedan idag då så tog jag bussen hem och senare på dagen så kom lite folk och fikade samt att jag fick lite grejer då och en hel del grattis. Har nu just ätit och ska nu slå mig ner och kolla på tv.

Avslutar med 2 bilder på alla saker jag fått då också (; 

Zarabergh
Min älskade die facebook die, tack älskling<3
Snow pics
2009-11-09 / 21:26:19 / Fotografiska intresset

Nu har det äntligen kommit lite snö, skönt eftersom att det är så jävla mörkt och tråkigt annars!


You already know what you're going to do, Aro
2009-11-07 / 21:27:32 / FilmklippHAHAHAHAHAHAHAHAHA alltså jag dör fy fan alltså.

Mellan 0.03-0.07 då Marcus pratar, så jävla kul han låter!

Jag vet, jag är konstig. Men de må så vara!


Brand new eyes
2009-11-07 / 14:01:17 / Allt om inget

Okej, jag vet att det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu men jag har helt enkelt inte orkat eftersom det mesta som har med dator att göra känns väldigt oviktigt. Dessutom har jag haft ganska fullt upp nu när jag är på praktik, tiderna är lite som de är också.

Mellan 12-19 jobbar jag och det tär som på en så när man väl kommer hem så vill man bara chilla, man orkar inte direkt med datorn då! Hittills har det i alla fullaste fall gått bra och det har varit (trots att det är mycket arbete) varit kul (:

Har en vecka kvar nu, sedan blir det skola igen. Känns inte alls så lockande men men. Sedan fick jag mig en liten överraskning i dag då jag vaknade; det snöade, massor! Det var som kul eftersom det är så grått och tråkigt annars. Nej, nu ska jag kolla lite True blood.

Älskar dig min ängel, har haft det så bra i veckan<3

Zarabergh