Peace&love day 3
2012-06-30 / 15:57:20 / Allt om inget

Plus: Billy Idol var riktigt proffsig, Blockparty var helt okej (hade inte lyssnat på dem innan), Turbonegro var lätt de snyggaste på hela festivalen utan tvekan, Åt riktigt god lunch inne i falun, fyndade mig en ny tröja inne i falun också, vi hittade ett trevligt "mysställe" som vi hade missat tidigare.

Minus: Nu har även halsen och nacken joinat onda klubben tillsammans med fötterna och ryggen, det regnade på kvällen, Sparzanza hade cp lång kö så vi missade dem.

Peace&love day 2
2012-06-29 / 10:08:27 / Allt om inget

Plus: Fint väder än en gång, hittade äntligen till Burger King, åt världens godaste våffla, klarade mig från mer bränna, Enter Shikari hade den GALNASTE spelningen med den största moshpiten jag varit med om, Veronica Maggio hade bäst show/publik, Mumford & Sons hade mysigast.

Minus: Kom en regnskur på kvällen, min rygg barkade som fan, blåsor på foten

Peace&love day 1
2012-06-28 / 10:08:47 / Allt om inget

Plus: Vädret var på topp, bra stämning på alla spelningar, otroligt mycket olika och god mat, Simpel Plan hade bäst publik, Rise Against hade största moshpit, Magnus uggla hade mest folk som sjöng med.

Minus: Solbränd, ryggvärk, långa köer.

Midsommar (Go Instagram)
2012-06-24 / 21:57:38 / Fotografiska intresset

Här har vi lite bilder från midsommar, hade det mycket trevligt.
Tack instagram för att du finns, haha.
 

The future is now
2012-06-24 / 21:47:08 /

Dagens humör: Gladish
Dagens låt: Bullet in my hand - Redlight king
Dagens tv-serie/film: The woman in black
Dagens citat: "I'm going to pick my spot, take my shot, swallow my pride and risk it all."
Dagens video: MY MAIL ORDER BRIDE!
Dagens sämsta: Kan inte komma på något faktiskt, en bra dag yeah!
Dagens bästa: Dagen har varit i helhet väldigt bra. 
Dagens lsknjgfl: Imorgon åker vi till Borlänge, heja oss.
 
Dagens bild:
Hoppas folket haft en bra midsommar, det har då jag i alla fall.

Be calm and assertive
2012-06-21 / 18:25:19 / Citat

“Always be aware of your energy, it’s how you leave a positive impact on your world and the people around you. This is one small way to help make the world a better place each day.”
 
Cesar Millan
 
 

Nice car
2012-06-20 / 21:59:51 / Fotografiska intresset

 
Här har vi lite bilder på en härlig gammal Volvo Amazon, helt i nyskick! Min farfars kompis är den andra ägaren på bilen sen den blev tillverkad. Inte är det många bilar som man kan hitta i sådant toppskick som denna inte.

Långsinta människor
2012-06-17 / 18:20:40 / Ord från hjärtat

Jag blir så full i skratt över vissa människor, speciellt då dem ska hålla fast i småsaker i tid och evighet. Jag vet att jag själv har en tendens till att vara långsint men jag lägger då inte ner tid och energi på saker som inte har någon som helt betydelse. Jag har inget emot om man står fast vid vissa saker och ting som faktiskt spelar en stor roll, men att hålla på att tjata sönder något som inte är någon deal överhuvudtaget förstår jag mig inte på.

Kan inte annat än flina vid tanken på sådana personer, man tycker att det ska väl inte vara så himla svårt att bara låta det gå och inte lägga ner tankekraft åt det där? Men för vissa är det till synes en stor utmaning. Allt är inte värt att vända och vrida på i alla möjliga vinklar, vissa saker är bara som det är och inget mer med det.

Man måste lära sig att släppa greppet om det som inte är värt att fortsätta bry sig om.

Some changes
2012-06-14 / 23:40:26 / Fotografiska intresset

Upptäckte precis att de har gjort om massor här på blogg.se. Får se hur bra det kommer gå för mig att hitta allt jag vill nu haha, men jag har kikat igenom alla flikar nu (tror jag) så jag har fått mig en liten rundvandring hur allt det nya fungerar på ett ungefär.

Fast nu var det inte det jag ville skriva om, tänkte slänga upp lite bilder från kvällen då jag och Sara tog oss en lång promenad runt här i lilla Piteå, skönt som fan var det att få komma ut och röra sig lite då jag har legat inne hela veckan på grund av min förkylning. Men det ljusnar, är bara snorig nu så till veckan är jag nog helt bra igen! 
 
 

Birdy
2012-06-13 / 18:47:29 / Fotografiska intresset

Efter att jag trimmat runt gården och skulle ställa tillbaka trimmern upptäckte jag att vår fågelholk ovanför bodan hade fått besök av ett par Blåmesar, dem for fram och tillbaka och från holken med kryp i näbben och varje gång de kom tillbaka hörde man deras små kvittra inne i holken efter mat. Det var väldigt gulligt tycker jag så kameran åkte fram och lyckades få några bilder på föräldrarna i all deras hast att mata sina ivriga ungar!


Tittut!


#IsItSummerNow
2012-06-12 / 15:51:44 / Allt om inget

Såklart, idag (äntligen) så har värmen kommit tillbaka. Bara för att jag är sjuk och känner mig smått tvungen att sitta inne för att jag ska bli frisk så snabbt som möjligt. Men jag kommer hur som helst att få ta del av vädret en stund då min bror tar examen idag, nu är det gymnasietider som gäller för honom!

Galet hur snabbt tiden går ibland, känns som igår då jag och han satt inne på rummet och lekte med bilar på bilmattan. Nu ska även han få genomlida gymnasiet, fast för min del var det den hittills bästa tiden i mitt liv så vi får väl se vad som komma skall för honom!

Keep on smiling, sliten och sjuk. Men det kommer bli bättre!


Being sick
2012-06-11 / 23:47:14 / Ord från hjärtat

Jag blir inte sjuk ofta, hade en svit på över ett år att inte ens bli förkyld för ett tag sedan. Mitt immunförvar verkar vara gjort av stål, men inte ens min super försvar klarar av att låsa ute varenda liten bacill. Nu är en sådan gång, och till följden av det så blir jag aldrig småsjuk utan blir jag sjuk blir jag jätte sjuk. Tack vare att jag sedan inte är "van" av att vara sjuk så känns det som att jag är mer eller mindre är döende.

Maten tappar all smak, snoret verkar flöda till oändligheten, tjock i huvudet, trött som fan, hör ingenting, kan inte andas etc. Usch vad jag hatar att vara sjuk. Känner verkligen medlidande för alla som har lätt för att bli sjuka, hinner fan glömma bort hur jobbigt det faktiskt är.

Men egentligen ville jag inte skriva om hur synd det är om mig för att jag är sjuk, har en massa annat på hjärnan som hade behövt släppas ut men, ja jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för tillfället. Att prata om sjukdom är lättare än vad som går an i min skalle, det är en jävla röra för tillfället kan jag meddela!

Vädret har till stor sannolikhet påverkat mitt humör rätt så mycket på senaste tiden (det tror jag inte heller jag är ensam om) så vill solen hälsa på lite oftare så är jag rätt så säker på att kaoset i mitt huvud lättare reds ut.

Äh det ordnar sig, som Timbuktu en gång sa.

Breakfast (Go Instagram)
2012-06-08 / 15:00:53 / Fotografiska intresset

Det sägs att frukosten är det viktigaste målet på dagen, så då måste man se till att få i sig något ordentligt också!
Sonic, is that you?
2012-06-07 / 16:46:07 / Fotografiska intresset

Skulle ut med lite sopor, upptäckte att grannarna hade fått besök av en taggig liten varelse på deras gård som traskade runt i gräsen och sniffade efter något i matväg. Kameran åkte fram snabbt, här har vi den lilla krabaten!